• 瀏覽: 58,328
  • 回覆: 417
  • 追帖: 22
引用:
原帖由 andylam3318 於 2021-8-1 04:55 AM 發表

行程大概係咁上下了,如果大家想知得詳細啲可以問問,我儘能力答下。基本上我係一個非常多問題既人,所以船上好多員工都比我問過話。

補充一下資料,上船必須帶住既係果粒人群聚集監察器,如果有人群聚集就會轉色。而出入食飯購物直接用房卡就可以了。

上船前建議裝佢地呢個 Apps,入面有齊所有必須既資訊,買 WIFI 等。離船前可以用呢個 Apps 去埋單,可以用信用卡,支付 ...
多謝分享。有冇得唱k?

熱賣及精選
疫情前一月份兩大三小玩過世界夢號,體驗唔錯,仲有vr 遊戲玩,仲有船頭直升機位房呢。

附件

27C07700-896B-4553-A122-BF7693B9ABE5.jpeg(66.54 KB)

2021-8-3 05:15 AM

太多限制,冇咗以前的自由自在氣氛,無興趣

超過年半封城,有機會旅行,好多人都嚮往

散下心,唔錯喎!

引用:
原帖由 andylam3318 於 2021-8-2 11:28 AM 發表

檢疫呢一關係入口既衛生署負責既。
的確唔關船公司事。
正因為有好多師奶用免費檢測短訊過左呢關,所以船公司收到咁呢個訊息。
有得檢測短訊
你咪可以上網下載檢測結果
有晒人名等資料的

引用:
原帖由 thirdac 於 2021-8-3 02:35 AM 發表

有冇賭場?
佢有相既 隻隻船都有賭場既啦

引用:
原帖由 tigth123 於 2021-8-3 06:13 發表

佢有相既 隻隻船都有賭場既啦
淨係見到老虎機。冇賭枱

支持

謝分享!

Omotenashi
http://www2.nissan.co.jp/TEANA/J32/SWF/SPECIAL/IMG/AD/photo_ss.jpg
正喎

贏了經驗,沒有輸尊嚴
引用:
原帖由 andylam3318 於 2021-8-3 12:13 AM 發表

落船只做申報,無做檢測。好快就落到船離開,有免費專車送到鑽石山荷里活廣場。
船上賭場區大唔大?

有咩類型賭台?

為己為人,健康為重,免也。

有冇拓骨服務

謝分享

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]