• 瀏覽: 65,300
  • 回覆: 90
  • 追帖: 20
引用:
原帖由 巴士小小工人 於 2021-8-2 14:09 發表

我都係18號上船,一行7人有小朋友,請問樓主:
(1)除了早午晚包3餐免費外,夜晚係米仲有個免費小食bar有野飲同小食架?
(2)滑水梯係米book左游水先可以玩?
(3)繩索埸booking會吾會好full,係米一上船要即刻book?
  謝謝回覆,感激
唔知係咪疫情原因,無下午茶,夜宵選項。

船上既養飲只有這些選擇:

會否係『藍湖美食』?不過要自費,果度有好多小食,湯面,炒飯,任何時間都有提供,好適合去拼命既客人。

滑水梯隨便可去,人多既排隊就可。不過好似係朝十晚五。

繩索埸都係,唔駛BOOK,去到排隊就可,朝十晚五,中午休 12-2。

熱賣及精選
引用:
原帖由 kwma 於 2021-8-2 14:55 發表

早上早享受
遲上有折扣。

第二水同樣價錢,多了一天。

引用:
原帖由 鬼屋默默的裙 於 2021-8-2 15:16 發表

我相信多一日會悶
睇你鍾唔鍾意船上活動。

攀石,䋲網,滑水梯,游水都可以玩你幾個鐘。
抽空去參與小遊戲,分分鐘可以攞到個金牌仔,段估都值幾十蚊既。

引用:
原帖由 鬼屋默默的裙 於 2021-8-2 15:18 發表

小弟 6/8 上船 宜家仲諗緊要唔比240做檢測,抑或去流動檢測中心做免費檢測
比我就費事搏,有事上唔到船就大鑊。

八號既話,要六號一點後先去做檢測先至承認。

引用:
原帖由 一頁消失了表哥 於 2021-8-2 17:18 發表

請問賭埸百家樂注碼大不大,最低 投注額多少💲
不好意思,已沒有參與賭博很久了。
所以這回沒有留意這方面的訊息。

當你越了解賭博,了解其玩法及計算,就越不會想去參與其中。

引用:
原帖由 巴士小小工人 於 2021-8-2 17:40 發表

謝謝樓主,你的資訊好實用,我打去船公司問親D答案都好不一,有D師兄話可用免費檢測上船,但會吾會到時又話吾得呢,真係好懊惱!
#38 有你想要既答案。

引用:
原帖由 英國短毛 於 2021-8-2 19:33 發表

請問你們是兩間房嗎?
最多可以四個人一間房,第三第四位有半價優惠。

引用:
原帖由 巴士小小工人 於 2021-8-2 20:21 發表

我一行7人,2個家庭,朋友1家3口1間房,我一家4口可以要2間房仲可以連通的(每位價錢是一樣的),我在官網book的
我上官網睇,四人一間房係平過分開兩間,係咪有其他方案的?

引用:
原帖由 HOLLAND 於 2021-8-2 23:22 發表

ching, 請問食餐是否要拍咭,  可否食完中式set dinner 再晏d 去buffet 再食?   以前好似要收錢,  晚餐只可一次.   thx
食餐要拍卡,但供餐時間有限,想食兩餐要計好時間。

主餐廳呢,我五點幾食左中餐之後,八點幾又再去過,又要食多一餐西餐。兩晚都係咁。

引用:
原帖由 patpoaco 於 2021-8-3 00:08 發表

請問回程時, 需時多久做完全船人的檢測?  我最擔心就是其中有人確診就全部都要隔離.
落船只做申報,無做檢測。好快就落到船離開,有免費專車送到鑽石山荷里活廣場。

引用:
原帖由 巴士小小工人 於 2021-8-3 00:26 發表

我係7月頭打電話去星夢book架,我初初都吾知可以分兩間房,係客服建議我,仲話比我知有相連房(係兩間房露台相連)佢報個價係4位價錢一樣,我係電話比曬D資料佢,佢就幫我入好曬資料再send個email比我核對,無問題的話,佢有連結比我付款,我仲補到佢地最平嘅時候book,平均每人$1025+240(已包稅同小費)但佢就分開左兩個booking比我付款,可能個時做緊限時優惠,我book完無耐,佢即刻 ...
平過我地好多喎。。。。  
呢個價就認真超值。

引用:
原帖由 巴士小小工人 於 2021-8-3 00:35 發表

咁即係計好時間,可以試曬中西餐,會吾會太飽呀,哈哈,不過最好就不再收費,我以為只可以2選1,又多一個有用嘅資訊,謝謝你
主餐廳既份量細,真係一次食兩份都可以。(女友人講的。)

引用:
原帖由 DiDiDum 於 2021-8-3 01:02 發表

郵輪上有沒有吸煙區?
可以係露台吸,見到有煙灰缸。

引用:
原帖由 thirdac 於 2021-8-3 02:35 發表

有冇賭場?
有賭場。拉bar,大小,21點,百家樂。

引用:
原帖由 RogerVsPete 於 2021-8-3 04:57 發表

多謝分享。有冇得唱k?
呢個真係無留意到。介紹都無提及過。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]