• 瀏覽: 22,404
  • 回覆: 246
呢條友有晒立場,已經唔公正,身體力行硬捧mirror,快d走人啦,唔好霸住個位

熱賣及精選
撐邊個要你批准?

佢之前同VIU TV合作 所以廢事又幫星夢講好說話

X眼睇人低, 唔配做會長.

引用:
原帖由 airhei 於 2021-8-2 08:44 AM 發表

呢條友有晒立場,已經唔公正,身體力行硬捧mirror,快d走人啦,唔好霸住個位
唔通要好似李克勤咁畀個良心畀人當狗肺, 人地都話唔識自己,仲要俾tvb逼去做人導師咁慘!古仔咁做先係正常啦!佢地班星夢以為自己係公主呀?個個都要鍾意佢地?唔鍾意要殺頭呀?克人憎!😒

你係邊位? 

引用:
原帖由 airhei 於 2021-8-2 08:44 AM 發表

人地內地起小學既數目,多過班廢青整汽油彈既數目,”只有太陽才能夠黑倒既古天樂”,點會咁輕易比你地班無名小卒扳倒

引用:
原帖由 先知達人 於 2021-8-2 09:05 AM 發表

佢之前同VIU TV合作 所以廢事又幫星夢講好說話
正常不過,佢都冇謂乜嘢。

冇錯,樓主最冇立場,最中立,最公正

引用:
原帖由 kuwait 於 2021-8-2 09:13 AM 發表

唔通要好似李克勤咁畀個良心畀人當狗肺, 人地都話唔識自己,仲要俾tvb逼去做人導師咁慘!古仔咁做先係正常啦!佢地班星夢以為自己係公主呀?個個都要鍾意佢地?唔鍾意要殺頭呀?克人憎!😒
在香討 你唔鐘意星夢 就會標籤為黃人,會被批判 唾罵 人身攻擊,你小心點

小妺妺唱K嗻.......

引用:
原帖由 JLV1818 於 2021-8-2 10:15 AM 發表

在香討 你唔鐘意星夢 就會標籤為黃人,會被批判 唾罵 人身攻擊,你小心點
我唔係黃人!我只係好憎班星夢公主😒😒😒

引用:
原帖由 kuwait 於 2021-8-2 10:33 AM 發表

我唔係黃人!我只係好憎班星夢公主😒😒😒
都話會標籤你為黃人囉

古天樂都唔係黃人㗎

古仔既反應真係有問題
唔係一定要讚
但表達方式可以好D
其實可以話冇留意唔方便評論

古生跟楷哥嘅關係非普通人能深入了解的🤗

主題標籤 #古天樂
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]