• 瀏覽: 3,886
  • 回覆: 69
梅西:
就這樣被你(C朗)征服 切斷了所有去路
我的心情是羞家 我的決定是糊塗
就這樣被你(C朗)征服 認同你最好的GOAT
我的劇情已落幕 我的愛恨已入土
熱賣及精選
一陣又話4位大佬逼害梅西架啦

梅西:
引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2021-8-3 11:08 AM 發表

梅西簽咗約但工資帽減唔到
齋坐場邊幾好
我前日都講
只要消費卷一到
巴塞就會出手
米米係時候交會費架啦

梅西:
引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2021-8-3 11:55 AM 發表

真係講到無咁橋
師兄有印象呢
一早都話
如今巴塞放哂風要續約梅西
米米好自動自覺幫手啦

梅西:
引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2021/8/3 10:32 發表

來自西班牙《每日體育報》的最新消息稱,巴塞已經和美斯達成了全面的續約協議,美斯將與巴塞續約到2026年,現在只差巴塞完成降薪目標,以與美斯正式簽約。

據悉雙方已經談了幾個月了,就在最近達成了全面的協議,巴塞將在未來幾天正式宣佈與美斯續約。

在6月30日之後,美斯就進入了無合約狀態,但他一直希望與巴塞續約。而巴塞主席拿樸達也一直表達對於美斯續約的樂觀。

據悉雙方合約 ...
講左一大輪, 原來仍然係未簽

當命運的齒輪開始轉動之時, 任誰也阻止不了

我已經沒有了清晰的頭腦, 現在的我不過是一個腦殘
我是條廢中

走下一個又一個, 我愛妳, 但可惜已經太遲
如何聯絡?

處於極度不利的位置
梅西:
引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2021-8-3 01:17 PM 發表

所以梅西要露點派福利
唔係點吸引人課金
無約之下不忘苦練絕技
真係勁到痴哂線

梅西:
引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2021-8-3 01:55 PM 發表

梅西跳得幾高下
有露點
有跳水
呢鋪梅西迷開心哂

梅西:
引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2021-8-3 01:58 PM 發表

仲加埋免簽
真係幾開心下
如果巴塞成功簽下DK梅西
歐冠出局保證可以永續

引用:
原帖由 命運的齒輪 於 2021-8-3 01:19 PM 發表

講左一大輪, 原來仍然係未簽
就嚟簽
就嚟7
都係遲早嘅事啦

說好的6比5已出現,真係辛苦晒
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]