• 瀏覽: 9,239
  • 回覆: 117
係咪最努力我唔知,最肥最撚嚇人就一定係囉

熱賣及精選
引用:
原帖由 消毒小先鋒 於 2021-8-3 04:19 PM 發表

星二代點都會有星二代光環,但唔係每個星二代都可以行到屬於自己既路
先唔計謝家,我覺得欣宜係最努力既星二代

憑29+1提名金像獎最佳女配角,令到欣宜既演技得到一種肯定

之後佢確定唔再簽任何公司,出黎自立門戶想做咩就做咩
成為左真真正正既做自己

欣宜真係唔係行偶像派,就算行大家都唔受啦
但係佢真係憑住佢自己既努力一步一步咁行出屬於自己既路
都係 ...
瘦外型還可
肥就不堪入目

有幾努力?

條件唔足 只能努力

唔錯

引用:
原帖由 消毒小先鋒 於 2021-8-3 04:19 PM 發表

星二代點都會有星二代光環,但唔係每個星二代都可以行到屬於自己既路

佢阿媽肥姐係一個好出名既節目主持人,老豆最出名丁蟹效應
自細備受關注,無論係身形 家庭 定係節目都會受到大眾關注
但係佢都好堅持要行歌手呢條路,唔知係唔係因為肥所以中氣好啲令到佢啲歌同埋佢把聲都好有個人特色
之前拍畢打自己人既表現都唔差,唔知大台會唔會重播 ...
肥媽接班人。

以佢既質素, 如果唔係佢老母老豆,連試音既機會都無. 
最多係幫周星馳拍戲, 做三千佳麗裡面其中一個. 

引用:

佢阿媽肥姐係一個好出名既節目主持人,老豆最出名丁蟹效應
自細備受關注,無論係身形 家庭 定係節目都會受到大眾關注
但係佢都好堅持要行歌手呢條路,唔知係唔係因為肥所以中氣好啲令到佢啲歌同埋佢把聲都好有個人特色
之前拍畢打自己人既表現都唔差,唔知大台會唔會重播 ...
佢唔做明星會開心好多。

引用:
原帖由 kyaushun 於 2021-8-3 05:21 PM 發表

咁我欣賞佢既, 無論幾逆境佢都自強不息. 
佢都真係幾勵志既
比人話佢肥佢試過努力減肥,真係變到好瘦
每年都仲比人回帶緊死亡之吻都仲可以大大方方咁回應
唱歌都有屬於自己既味道

引用:
原帖由 亞臣號 於 2021-8-3 06:47 PM 發表

瘦外型還可
肥就不堪入目
但係瘦左真係認唔到佢係欣宜

引用:
原帖由 星升升 於 2021-8-3 06:46 PM 發表

係咪最努力我唔知,最肥最撚嚇人就一定係囉
佢話唔再減肥反彈個陣真係好嚇人
但係依家睇落都幾順眼,至少佢真係開心左囉
肥唔肥瘦唔瘦都唔緊要,開心快樂先最重要!

引用:
原帖由 消毒小先鋒 於 2021-8-4 11:21 AM 發表

佢話唔再減肥反彈個陣真係好嚇人
但係依家睇落都幾順眼,至少佢真係開心左囉
肥唔肥瘦唔瘦都唔緊要,開心快樂先最重要!
人肥唔係問題,唔該低調d啦,最慘係仲要著晒豹紋,露出心口2團賤肉扮sexy, 真係嚇到隔夜飯都嘔埋出黎

引用:
原帖由 消毒小先鋒 於 2021-8-4 11:19 AM 發表

但係瘦左真係認唔到佢係欣宜
咪好囉,全新形象

始終唔明當年秋官咁靚仔點會食肥姐

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]