• 瀏覽: 9,269
  • 回覆: 117
+7
引用:
原帖由 消毒小先鋒 於 2021-8-3 04:19 PM 發表
星二代點都會有星二代光環,但唔係每個星二代都可以行到屬於自己既路
先唔計謝家,我覺得欣宜係最努力既星二代

佢阿媽肥姐係一個好出名既節目主持人,老豆最出名丁蟹效應
自細備受關注,無論係身形 家庭 定係節目都會受到大眾關注
但係佢都好堅持要行歌手呢條路,唔知係唔係因為肥所以中氣好啲令到佢啲歌同埋佢把聲都好有個人特色
之前拍畢打自己人既表現都唔差,唔知大台會唔會重播 ...
喜歡瘦版欣宜多啲 !

OK 啦!

絕對同意

引用:
原帖由 消毒小先鋒 於 2021-8-3 04:19 PM 發表
星二代點都會有星二代光環,但唔係每個星二代都可以行到屬於自己既路

但係佢都好堅持要行歌手呢條路,唔知係唔係因為肥所以中氣好啲令到佢啲歌同埋佢把聲都好有個人特色
最努力係謝老四個仔

引用:
原帖由 星升升 於 2021-8-3 06:46 PM 發表
係咪最努力我唔知,最肥最撚嚇人就一定係囉
但我覺得現時既"欣宜"真係
一個肥師奶呀!

佢唱歌係ok,不過個太肥,其實瘦返就好靚女會好受歡迎

引用:
原帖由 消毒小先鋒 於 2021-8-3 16:19 發表

欣宜不錯是十分努力,但是,誰不在努力呢?尤其是不為人知的一群。

引用:
原帖由 高峰上的河流 於 2021-8-4 10:26 AM 發表

肥媽接班人。
你講身型同唱歌所以可以做肥媽接班人?

係咪最努力就唔清楚, 不過, 自重佢放低咗瘦身嘅包袱後, 幕前嘅演出收放自如, 真心希望佢能超越佢媽咪嘅成績

引用:

其實努力俾人見到已經好幸運!如果你唔係星二代,根本幾努力都冇人當你係人!😔😔😔

引用:
原帖由 星升升 於 2021-8-3 06:46 PM 發表
係咪最努力我唔知,最肥最撚嚇人就一定係囉
算係咁啦,肥先天嘅,佢好好多!(細個時被老母過度溺愛,肥+串咀,好乞人憎)母死後經歷吓磨練,改善咗好多,人亦順眼好多!
比起杜如風,盧覓雪呢倆件妖人,贏成條街!

邊個

引用:
原帖由 kaman2020 於 2021-8-4 10:48 AM 發表
以佢既質素, 如果唔係佢老母老豆,連試音既機會都無. 
最多係幫周星馳拍戲, 做三千佳麗裡面其中一個. 
咁星二代點都有咁既優勢,但係係唔係每個星二代都會把握機會就另一件事
至少佢依家叫有啲成績囉

引用:
原帖由 derrickt 於 2021-8-4 12:20 PM 發表

喜歡瘦版欣宜多啲 !
但係瘦過頭
依家又肥過頭

我覺得佢好努力,會支持佢,有油!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]