• 瀏覽: 9,228
  • 回覆: 117
引用:
原帖由 消毒小先鋒 於 2021-8-3 04:19 PM 發表

星二代點都會有星二代光環,但唔係每個星二代都可以行到屬於自己既路
先唔計謝家,我覺得欣宜係最努力既星二代

憑29+1提名金像獎最佳女配角,令到欣宜既演技得到一種肯定

之後佢確定唔再簽任何公司,出黎自立門戶想做咩就做咩
成為左真真正正既做自己

欣宜真係唔係行偶像派,就算行大家都唔受啦
但係佢真係憑住佢自己既努力一步一步咁行出屬於自己既路
都係 ...
老母大把錢,點會努力

熱賣及精選
恩宜唱歌好聽👍

佢外形影響咗佢星途

努力食好西

引用:
原帖由 消毒小先鋒 於 2021-8-3 04:19 PM 發表

星二代點都會有星二代光環,但唔係每個星二代都可以行到屬於自己既路
先唔計謝家,我覺得欣宜係最努力既星二代

憑29+1提名金像獎最佳女配角,令到欣宜既演技得到一種肯定

之後佢確定唔再簽任何公司,出黎自立門戶想做咩就做咩
成為左真真正正既做自己

欣宜真係唔係行偶像派,就算行大家都唔受啦
但係佢真係憑住佢自己既努力一步一步咁行出屬於自己既路
都係 ...
但係唔知點解見到佢我會有嘔吐嘅感覺

之前有不少人比機會佢,但都把握唔到,佢錯過好多機會就真

佢係最似豬既星二代

個人覺得星二代最成功係謝霆鋒

引用:
原帖由 大雀躍的作業 於 2021-8-5 01:06 PM 發表

之前有不少人比機會佢,但都把握唔到,佢錯過好多機會就真
跌跌撞撞咁囉,但係至少都冇行差踏錯

其實長遠而言為咗身體,健康好重要…真係減下好D!

仲後生點解要咁樣放棄呢!

引用:
原帖由 波士早晨 於 2021-8-5 01:11 PM 發表

個人覺得星二代最成功係謝霆鋒
所以咪講左除左佢囉~~~~

引用:
原帖由 農場污濁的弟弟 於 2021-8-5 01:18 PM 發表

其實長遠而言為咗身體,健康好重要…真係減下好D!

仲後生點解要咁樣放棄呢!
佢可能遺傳呢,不過減完佢唔開心既都係本末倒置

唔會.

唱歌做戲都唔差

沒努力去保持修身'。。。有錢就要強迫接受她為肥野。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]