• 瀏覽: 9,226
  • 回覆: 117
講真佢嘅外型如果唔係肥姐個女根本連努力嘅機會都冇!另外,如果又唔計外型,實力比佢更好嘅大把,只係比身型影響入唔到娛樂圈

熱賣及精選
引用:
原帖由 MANSVERON 於 2021-8-6 11:13 AM 發表

講真佢嘅外型如果唔係肥姐個女根本連努力嘅機會都冇!另外,如果又唔計外型,實力比佢更好嘅大把,只係比身型影響入唔到娛樂圈
之前內地有個歌唱節目有個女仔都係咁大隻,唱歌都好聽
身型大件有時都會令到佢地把聲厚啲

引用:
原帖由 kaleong1981 於 2021-8-6 10:40 AM 發表

如果唔係有個咁勁嘅屋企背景撐住,佢根本什麼都不是…只係一個行出MK求其起條街都會見得到嘅肥婆一個!公道D講句聲底佢係有同唔差,但真心見到佢個樣真係唔開胃!同埋佢太造作扮晒有自信呢様非常令人反感同作嘔🤮
所以聽歌聽歌就係咁解,唔會見到佢個樣

如果佢瘦底,應可紅

引用:
原帖由 人之初大大 於 2021-8-6 03:20 PM 發表

如果佢瘦底,應可紅
瘦左好睇啲!

做自己系最好嘅

引用:
原帖由 MANSVERON 於 2021-8-6 11:13 AM 發表

故此,我都覺得無線藝員"陳嘉佳"
仲好過"欣宜".

始終,以拍戲來講,"陳嘉佳"既演技都算係
好過"欣宜"呀!!

引用:
原帖由 人之初大大 於 2021-8-6 03:20 PM 發表

如果佢瘦底,應可紅
之前,"張玉珊"都好努力幫"欣宜"減肥,
只好怪"欣宜都冇珍惜過呢次減肥
機會呀!

引用:
原帖由 LEMON3 於 2021-8-7 12:18 PM 發表

之前,"張玉珊"都好努力幫"欣宜"減肥,
只好怪"欣宜都冇珍惜過呢次減肥
機會呀!
佢媽害左佢

其實佢都好勵誌 肥咪肥落 人哋奧運舉重冠軍咪一樣 女子有才便是德  

引用:
原帖由 消毒小先鋒 於 2021-8-3 04:19 PM 發表

星二代點都會有星二代光環,但唔係每個星二代都可以行到屬於自己既路
先唔計謝家,我覺得欣宜係最努力既星二代

憑29+1提名金像獎最佳女配角,令到欣宜既演技得到一種肯定

之後佢確定唔再簽任何公司,出黎自立門戶想做咩就做咩
成為左真真正正既做自己

欣宜真係唔係行偶像派,就算行大家都唔受啦
但係佢真係憑住佢自己既努力一步一步咁行出屬於自己既路
都係 ...
唔明點解一定要做明星,根本唔會紅,只係浪費時間

講星二代
內地關曉彤贏九條街囉

講工作佢係好過佢嘅花邊新聞

提示:支持鍵盤翻頁左 右