• 瀏覽: 9,182
  • 回覆: 117
星二代點都會有星二代光環,但唔係每個星二代都可以行到屬於自己既路
先唔計謝家,我覺得欣宜係最努力既星二代

佢阿媽肥姐係一個好出名既節目主持人,老豆最出名丁蟹效應
自細備受關注,無論係身形 家庭 定係節目都會受到大眾關注
但係佢都好堅持要行歌手呢條路,唔知係唔係因為肥所以中氣好啲令到佢啲歌同埋佢把聲都好有個人特色
之前拍畢打自己人既表現都唔差,唔知大台會唔會重播呢?

我地一齊黎回顧下欣宜既重要時刻

公主事件

05年既兒歌金曲頒獎典禮,欣宜化身成為公主要吳唱K鍚佢一啖,最為人津津落道
依家更加成為90後既回憶之一

同年 迪迪尼都搵佢做白雪公主,但係收到超過150宗投訴話佢嚇親小朋友咁話

最瘦既時候

呢個時期應該係欣宜最瘦既時期,之前睇啲訪問話佢最辛苦既時候係食完飯要扣喉
但係小先鋒想問下大家食完飯扣喉係咪仲衰過唔食飯
但係瘦到真係完全認唔出呢個係欣宜

2013年 宣佈唔再減肥

佢想健康做返自己決定唔再減脂,亦都出左首歌係講佢由減肥到再增肥的經歷
之後就開始肥返上去了

2017年 最佳女配角提名

憑29+1提名金像獎最佳女配角,令到欣宜既演技得到一種肯定

之後佢確定唔再簽任何公司,出黎自立門戶想做咩就做咩
成為左真真正正既做自己

欣宜真係唔係行偶像派,就算行大家都唔受啦
但係佢真係憑住佢自己既努力一步一步咁行出屬於自己既路
都係一個好勵志既星二代故事

熱賣及精選
我最愛koki !

引用:
原帖由 上海心聲 於 2021-8-3 04:32 PM 發表

我最愛koki !
但係佢都唔係好努力咋喎

不努力不成,看一看肥胖身材,當歌不是太好、樣及身段又﹒﹒﹒。

努力咩?

大把錢使咩努力呀

咁我欣賞佢既, 無論幾逆境佢都自強不息. 

係最肥嘅星二代

先天不足…

引用:
原帖由 skwongskwong 於 2021-8-3 05:21 PM 發表

大把錢使咩努力呀
就係有錢都仲會出下歌做下野唔係淨係吃喝玩樂

引用:
原帖由 古默默的魚蛋 於 2021-8-3 05:23 PM 發表

係最肥嘅星二代
冇計啦,遺傳呀嘛
有頭髮邊個想做光頭

引用:
原帖由 消毒小先鋒 於 2021-8-3 04:19 PM 發表

星二代點都會有星二代光環,但唔係每個星二代都可以行到屬於自己既路
先唔計謝家,我覺得欣宜係最努力既星二代

憑29+1提名金像獎最佳女配角,令到欣宜既演技得到一種肯定

之後佢確定唔再簽任何公司,出黎自立門戶想做咩就做咩
成為左真真正正既做自己

欣宜真係唔係行偶像派,就算行大家都唔受啦
但係佢真係憑住佢自己既努力一步一步咁行出屬於自己既路
都係 ...
唱歌真係唔好聽!係首歌本身好聽!

唔系憎佢, 但真系接受唔到.

可惜娛樂圈吾係單靠努力

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-8-3 06:01 PM 發表

唔系憎佢, 但真系接受唔到.
接受唔到個身形定係咩先
做電台應該幾岩佢

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]