• 瀏覽: 1,294
  • 回覆: 24
其實睇佢地間唔中既綜藝片都好好睇唔知tvb 會唔會開d綜藝類既野俾佢地拍呢?

https://youtu.be/wAnJiutiKMU進入香討影片區

熱賣及精選
support 

大力支持開綜藝比佢地拍

佢地後生又玩得,可以有好多可能性

聲夢班人神奇在唔聽廣東歌但比賽唱廣東歌
唔睇TVB劇但之後要拍TVB劇
或者就係咁沒有被TVB定形既人
令個台多左份新鮮感

呢家做緊啦.
TVB簽佢地做打雜咁.

而家無記學足中國好聲音咁,利用班參賽者搵得幾多得幾多,還記得當年中國好聲音來港在紅館開騷都爆滿。
但這個都當然,因為中國好聲音就係黎瑞剛的出品。

引用:
原帖由 踏入神的領域 於 2021-8-5 05:14 PM 發表

聲夢班人神奇在唔聽廣東歌但比賽唱廣東歌
唔睇TVB劇但之後要拍TVB劇
或者就係咁沒有被TVB定形既人
令個台多左份新鮮感
Haha, 年紀太細姐,有新血有新鮮感都好呀

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-8-5 05:20 PM 發表

呢家做緊啦.
TVB簽佢地做打雜咁.
打雜都有打雜既好架,可以試到學到好多野

引用:
原帖由 woltif 於 2021-8-5 06:07 PM 發表

而家無記學足中國好聲音咁,利用班參賽者搵得幾多得幾多,還記得當年中國好聲音來港在紅館開騷都爆滿。
但這個都當然,因為中國好聲音就係黎瑞剛的出品。
應該會越搵越多。

引用:
原帖由 BKP94 於 2021-8-5 12:27 PM 發表

其實睇佢地間唔中既綜藝片都好好睇唔知tvb 會唔會開d綜藝類既野俾佢地拍呢?

https://youtu.be/wAnJiutiKMU
基於唱歌, 基於素人而間唔中拍, 可能吸引你, 或其他人.

如正式開綜藝就變左質, 沒有吸引之處.

但其實都可以間唔中上(或主持)"後生仔傾下計".

佢地呢班年青人真係好好笑,雖然大家也針鋒相對舌劍唇槍,卻又無損大家的友誼,難得,好野

我都唔想下下提住mirror,但叫班聲夢又拍劇又拍綜藝,而家又周圍搲撈,出席活動、拍廣告,又話可能做女團,即時諗到又係照抄mirror條路,仲要所謂fans巴士車身賣廣告,樣樣跟到足,睇下幾時整埋個花姐2號出來。其實聲夢個定位係乜? 唔係歌唱比賽咩? 究竟係做歌星定係做偶像? 人地造星擺明就係製造偶像,如果聲夢班人係想做歌星為主,跟mirror條路行會唔會行錯路?

引用:
原帖由 cho008 於 2021-8-5 11:43 PM 發表

我都唔想下下提住mirror,但叫班聲夢又拍劇又拍綜藝,而家又周圍搲撈,出席活動、拍廣告,又話可能做女團,即時諗到又係照抄mirror條路,仲要所謂fans巴士車身賣廣告,樣樣跟到足,睇下幾時整埋個花姐2號出來。其實聲夢個定位係乜? 唔係歌唱比賽咩? 究竟係做歌星定係做偶像? 人地造星擺明就係製造偶像,如果聲夢班人係想做歌星為主,跟mirror條路行會唔會行錯路?
無記仲猴擒過viutv,viutv造星2都隔咗半年先至開始,而家聲夢剛完就即刻開第二季。

巴士賣廣告係塊鏡專利咩?

早在塊鏡前,2年前,鄭俊弘同痾硬屎結婚,都有”fans” 係巴士賣晒廣告遊街慶祝啦。

好心,塊鏡照下鏡先啦,下下話人抄下佢哋?不如話佢地抄人地韓國同大陸仲好啦。儍儍地!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]