• 瀏覽: 2,110
  • 回覆: 13
家族一行10人,  自駕遊去天壇大佛, 順應食齋, 打電話無人聽, 有無人試過訂位, 週末泊車如何?

熱賣及精選
引用:
原帖由 Silenceday 於 2021-8-11 04:09 PM 發表

家族一行10人,  自駕遊去天壇大佛, 順應食齋, 打電話無人聽, 有無人試過訂位, 週末泊車如何?
你如果係大嶼山人,咪渣架車去問吓囉,如果唔係大嶼山人,你點渣入去?

引用:
原帖由 Silenceday 於 2021-8-11 04:09 PM 發表

閣下申請到往大澳的行車permit 後
醒你食齋的好地方😎

引用:
原帖由 andyyyy 於 2021-8-11 10:06 PM 發表

你如果係大嶼山人,咪渣架車去問吓囉,如果唔係大嶼山人,你點渣入去?
唔係大嶼山人唔可以渣車入去?

引用:
原帖由 weisacmei 於 2021-8-12 01:26 AM 發表

閣下申請到往大澳的行車permit 後
醒你食齋的好地方😎
申請行車permit大概要幾耐?

我路過咋!
要問其他Ching 噶

引用:
原帖由 Silenceday 於 2021-8-13 01:00 PM 發表

唔係大嶼山人唔可以渣車入去?
梗係唔得啦,禁區嚟架!

引用:
原帖由 Silenceday 於 2021-8-13 01:00 PM 發表

申請行車permit大概要幾耐?
好耐!一日得25個位,通常早一個月會放出嚟,但一放就滿,要成日吼住先有小小機會訂到!

記得揸咁遠, 入滿油先好出發!

同埋加德士最近有個入油優惠係逢星期五六日用匯豐信用卡入汽油
可以減每公升3.6仲有3倍獎賞錢積分  玩得開心啲!

好難book.

引用:
原帖由 joeeyyylol 於 2021-8-31 07:21 PM 發表

記得揸咁遠, 入滿油先好出發!

同埋加德士最近有個入油優惠係逢星期五六日用匯豐信用卡入汽油
可以減每公升3.6仲有3倍獎賞錢積分  玩得開心啲!
到此為止👻

謝謝分享

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]