• 瀏覽: 14,847
  • 回覆: 190
  • 追帖: 1
我覺得沈月都幾靚喎

熱賣及精選
末整容啫

因為嫁既有錢佬老公通常都唔係好靚仔,
好既基因溝淡左

引用:
原帖由 里安納度比卡蕉 於 2021-8-12 05:41 PM 發表

比卡超我發現咗個天大秘密,原來女明星生既女都冇阿媽咁靚,唔信你望下!

林青霞
後生真係無敵

同爸爸好似樣!

邱淑貞
同阿媽一比,冇得比呀......

利智
本身唔覺利智有幾靚,但個女一比較...... 利智好靚呀:smile_o ...
八兩仔靚仔過八兩金。

引用:
原帖由 rtrtrt2006 於 2021-8-12 08:31 PM 發表

這裡帶出一個問題,為什麼美女會肯下嫁醜男?因為醜男富有?
或者是考慮到帥哥易變心的觀念,所以美女沒有配上一個俊男。
社會因素導致兩性父母匹配過程並不符合人們預期的基因篩選效果。
其實美女年青時也大多戀上俊男,不過隨著年齡漸長閱歷漸豐(尤其是在娛樂圈),便會知道找一個相貌平庸但富有的老公才是穩妥。

因為佢老豆老母整過容

其實仔女可以似老豆又可以似老母,遺傳嘅嘢真係好難講。我舉個例,湯告魯斯我相信公認係靚仔,但佢個樣係好似佢老母!咁你估佢老母係唔係靚女?當然唔係,仲係成個男人樣!!

引用:
原帖由 消毒小先鋒 於 2021-8-12 05:57 PM 發表

利智個女真係叫靚?
系醜呀

引用:
原帖由 keigohgoh 於 15-8-2021 16:20 發表

其實美女年青時也大多戀上俊男,不過隨著年齡漸長閱歷漸豐(尤其是在娛樂圈),便會知道找一個相貌平庸但富有的老公才是穩妥。
富有亦不代表對女子是真心,只不過是有本錢去貪圖美色。

引用:
原帖由 keigohgoh 於 15-8-2021 16:26 發表

其實仔女可以似老豆又可以似老母,遺傳嘅嘢真係好難講。我舉個例,湯告魯斯我相信公認係靚仔,但佢個樣係好似佢老母!咁你估佢老母係唔係靚女?當然唔係,仲係成個男人樣!!
基因要混出俊男美女是要講運氣,湯告魯斯的母親整體來說並不漂亮,但五官尚算一般,他兒子五官上擁有其母親的影子。

提示: 違規內容已被屏蔽
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]