• 瀏覽: 623
  • 回覆: 9
[隱藏]


[ 本帖最後由 samobatt99 於 2021-8-15 12:07 AM 編輯 ]



熱賣及精選
愛華頓施古臣會唔會出場??


支持愛華頓


軍情

愛華頓主帥安察洛堤重返皇家馬德里,前利物浦領隊賓尼迪斯在大量球迷反對下加盟;球隊亦只簽入一些走下坡的球員,包括門將比高域、中場安祖斯唐辛及前鋒迪馬雷格雷。主力射手李察利臣剛為巴西奪得奧運金牌,尚未歸隊。

修咸頓有主力射手丹尼艾格斯轉投阿士東維拉,對球隊打擊甚大;上季表現出色的日本翼鋒南野拓實又被利物浦收回,新季暫只簽入布力般射手阿當岩士唐補充攻力。中場主力史摩邦尼膝傷未癒,今場肯定缺陣。

愛華頓
停賽:/
上陣成疑:/
受傷/缺陣:奧尼耶高(中場)、李察利臣(前鋒)

修咸頓
停賽:/
上陣成疑:/
受傷/缺陣:史摩邦尼(中場)

近況

愛華頓今季改由賓尼迪斯任教,但該前利物浦名帥經驗豐富,又有較長時間準備;今戰在主場對著實力不強的修咸頓,贏面仍高。修咸頓在季前球會賽成績不俗,但對手實力不強;今季失去主力射手丹尼艾格斯,預料對攻力會有很大影響,作客對著愛華頓,睇低一線



[隱藏]








李察利臣踢完奧運唔駛抖又踢英超,仲要一入球一助攻


賓帥旗開得勝


愛華頓好波


[隱藏]
3 球波都入得靚


[按此隱藏 Google 建議的相符內容]