• 瀏覽: 4,589
  • 回覆: 67
  • 追帖: 1
由於家中藏經閣已經面臨爆棚,剛決定將一些沒有收藏價值的,或不會再看第二次的部份港漫掉棄,但亦知可能有師兄想要,故特意整理好,給有興趣收藏的師兄約點自取,當中包括:

1.
由新新龍接手第一期 “天下第二“ 到今期最新一期,全書齊,只睇過一次,九成九新。

王風雷傳奇
全套,全書齊,只睇過一次,九成九新。

王小龍傳2

有興趣可一次過攞晒,地點再約,當然,免費嘢梗係攞書嘅就我,我只要响元朗或天水圍嘉湖銀座商場交收,有興趣pm我詳約。

熱賣及精選
老輝兄好有心👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

輝兄cut書?見到又出勇大俠, 我都有啲想cut書⋯

小蟲傳就嚟完,就算有我第二憎嘅傻勇,我點都捱埋佢,好頭好尾,大不了下一輯外傳唔撚再上當!不過正傳我會隨時cut,因為新著發展到今日似係為破舊著紀錄而出,唔想永無期。

引用:
原帖由 至愛老輝2 於 2021-8-15 07:02 AM 發表

由於家中藏經閣已經面臨爆棚,剛決定將一些沒有收藏價值的,或不會再看第二次的部份港漫掉棄,但亦知可能有師兄想要,故特意整理好,給有興趣收藏的師兄約點自取,當中包括:

1.
由新新龍接手第一期 “天下第二“ 到今期最新一期,全書齊,只睇過一次,九成九新。

王風雷傳奇

王小龍傳2

有興趣可一次過攞晒,地點再約,當然,免費 ...
連正傳都唔要

引用:
原帖由 smalleagle 於 2021-8-15 09:20 AM 發表

小蟲傳就嚟完,就算有我第二憎嘅傻勇,我點都捱埋佢,好頭好尾,大不了下一輯外傳唔撚再上當!不過正傳我會隨時cut,因為新著發展到今日似係為破舊著紀錄而出,唔想永無期。
無講就黎完喎

引用:
原帖由 毒龍鑽 於 2021-8-15 09:34 AM 發表

無講就黎完喎
創刊之初,鄺志德預算三十期完喎。

引用:
原帖由 smalleagle 於 2021-8-15 10:48 AM 發表

創刊之初,鄺志德預算三十期完喎。
開頭係咁講,但係而家可能未必係.

由開頭熱熱閙鬧,個個讚好,到而家大家因為各種不同原因而話棄書,真係世事如棋.

引用:
原帖由 毒龍鑽 於 2021-8-15 10:55 AM 發表

開頭係咁講,但係而家可能未必係.

由開頭熱熱閙鬧,個個讚好,到而家大家因為各種不同原因而話棄書,真係世事如棋.
我係不滿點解又出傻勇?舊著大把人可以安排喺外傳出,古爺、幽冥魔主、通天聖祖、天帝、卓峰、卓星、火鳳、狂龍、薛飛、一絕、岳霆鋒、南太子、鐵十三、萬人敵、青狼族等等,個個排緊隊鹹魚翻生,條龍仲長過以前羅湖過關,明明大把好材料唔用,偏偏翻煲傻勇,十萬分唔明。

引用:
原帖由 smalleagle 於 2021-8-15 12:04 PM 發表

我係不滿點解又出傻勇?舊著大把人可以安排喺外傳出,古爺、幽冥魔主、通天聖祖、天帝、卓峰、卓星、火鳳、狂龍、薛飛、一絕、岳霆鋒、南太子、鐵十三、萬人敵、青狼族等等,個個排緊隊鹹魚翻生,條龍仲長過以前羅湖過關,明明大把好材料唔用,偏偏翻煲傻勇,十萬分唔明。
我估係得一個理由: 跌書

引用:
原帖由 毒龍鑽 於 2021-8-15 12:08 PM 發表

我估係得一個理由: 跌書
出傻勇係咪對谷書有幫助我唔肯定,但如果我係粉絲,冇買就唔會買,唔會中途幫襯。

引用:
原帖由 smalleagle 於 2021-8-15 12:04 PM 發表

我也不明白。
不過,剛剛已經有師兄解釋左最大可能性是外傳跌緊書所以又啲番邪人條友出來!😵😵
唉,我就晤知咁是否可以救銷售?
但是即時反應看來除左我同你頂不順外,好多人反感多於支持!😑😑
即管看看所謂票房靈丹邪勇可否再展雄風?定係反效果!
我自己就已經準備跳船等下輯。

引用:
原帖由 smalleagle 於 2021-8-15 01:20 PM 發表

出傻勇係咪對谷書有幫助我唔肯定,但如果我係粉絲,冇買就唔會買,唔會中途幫襯。
佢地應該有份數據覺得火雲大俠有鎖量保証,等如新龍復出火雲大俠一樣,始終讀者只會睇自己個人喜好而定好與壞,佢地係要睇整體,唔可以只顧一個讀者嘅喜好而去決定出唔出一個角色.

復出得咁快,我估銷量應該係急跌.

正傳唔温書,玩神化,玩老天尊復活出事.
外傳玩超能力出事,袁家寶唔啱寫龍虎門亦都係事實.
鍾編嘅牛皮性格害死龍虎門,害死鄺志德,鄺志德就自己捉蟲害死自己,連最包容嘅香討師兄都一一改變態度,一切一切我覺得都係咎由自取.

引用:
原帖由 漫畫2020 於 2021-8-15 01:30 PM 發表

我也不明白。
不過,剛剛已經有師兄解釋左最大可能性是外傳跌緊書所以又啲番邪人條友出來!😵😵
唉,我就晤知咁是否可以救銷售?
但是即時反應看來除左我同你頂不順外,好多人反感多於支持!😑😑
即管看看所謂票房靈丹邪勇可否再展雄風?定係反效果!
我自己就已經準備跳船等下輯。
下輯分分鐘又有傻勇份,但創刊初頭唔會同你講有佢㗎,係中間先嚟亂入,等你捧咗場一半先蒲頭,焗你買落去。

引用:
原帖由 smalleagle 於 2021-8-15 03:22 PM 發表

下輯分分鐘又有傻勇份,但創刊初頭唔會同你講有佢㗎,係中間先嚟亂入,等你捧咗場一半先蒲頭,焗你買落去。
哈哈!下輯分分鐘正頭出邪神傳X呀!🤣🤣😑😑
咁樣我又會支持嘅!為什麼?只要呢本打正旗號係郅邪神最終章!真死!我捱多一次點話!😆😆

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]