• 瀏覽: 3,663
  • 回覆: 32
冠軍 - 曼城 - 雖然首戰輸左 不過係jack grealish表現出色 係睇光頭佬點將佢同迪布尼配合 多口講啊 如果買唔到KANE 不如考慮下韓孫 , 乃至多仔夏蘭特

第二-車路士

第三-曼聯

第四-利物浦

降班-唔知點解真係異常睇好諾域治

熱賣及精選
支持曼聯

引用:
原帖由 藍斯貝利 於 2021-8-16 08:47 AM 發表

冠軍 - 曼城 - 雖然首戰輸左 不過係jack grealish表現出色 係睇光頭佬點將佢同迪布尼配合 多口講啊 如果買唔到KANE 不如考慮下韓孫 , 乃至多仔夏蘭特

第二-車路士

第三-曼聯

第四-利物浦

車仔 利物浦
雙曼

引用:
原帖由 藍斯貝利 於 2021-8-16 08:47 AM 發表

第二-車路士

第三-曼聯

第四-利物浦

突然好奇誰攞得最多英冠/英甲/英乙冠軍,呢個應該會考起專家,諾域治都係熱門之一,三年兩次,成就不弱於曼城

正常 呢 4 隊 加 李城 5 揀 4

引用:
原帖由 dhj 於 2021-8-16 04:58 PM 發表

正常 呢 4 隊 加 李城 5 揀 4
無論邊四隊入前四,李城穩做五哥

今屆英超前4係近年最無懸念既一屆
一定係城、利、曼、車
呢4隊明顯比李城、熱刺、拖肥、阿記等等高出一班或以上
除非大面積受傷,未來2-3年都係呢4隊玩晒

引用:
原帖由 BigBucket 於 2021-8-16 04:45 PM 發表

突然好奇誰攞得最多英冠/英甲/英乙冠軍,呢個應該會考起專家,諾域治都係熱門之一,三年兩次,成就不弱於曼城
法克揸手弱牌
係鴛鴦六七四
一樣橫掃英冠

成就高於廢黑柴!
預計水魚曼季尾排5或6位

1. 利物浦
2. 曼聯
3. 曼城
4. 車路士

sorry 打錯字,我想話曼聯第2的。

1. 利物浦
2. 曼城
3. 曼聯
4. 車路士

MU
MC
Liverpool 
Chelsea

大熱係車利雙曼

引用:

第二-車路士

第三-曼聯

第四-利物浦

呢條四重彩 win 硬,不過互串會無乜肉食!

車路士、曼城、曼聯、李斯特城。利物浦同熱刺爭5/6

利物浦聯賽冠軍
曼城歐聯冠軍
曼聯足總盃冠軍
車路士聯賽盃冠軍

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]