• 瀏覽: 3,998
  • 回覆: 69
巴塞4比2戰勝皇家蘇斯達,取得西甲首輪比賽的勝利,主教練高文(Ronald Koeman)賽後表示滿意。

高文表示:「球迷來球場是為了享受,儘管只有2萬人,但看起來要多得多。球迷從一開始就幫助我們,並推動我們。這是另一個世界。我們享受很多東西。我們在主場需要強大,這裡能得到球迷的幫助。」

「重要的是獲得西甲開門紅,如果表現得很精彩,那就更好了。」

高文表示:「這場比賽從各個方面來說都是一場精彩的比賽,除了球迷到場,球隊給人留下了很好的印象,這是前進的道路。」

「我對比賽前半個小時非常滿意,可以說是精彩絕倫,無論是控球,還是在失球後的快速反搶都讓人滿意。球隊反應非常迅速。全隊都在給對手施壓。我認為這是很久以來最好的巴塞。上半場的2個入球很重要,下半場我們控制了比賽。」

https://m.soccer.sina.com.hk/news/article/13454643/87/20210816

無梅西,巴塞當堂順晒

塑料袋球衣少年:梅西騙了我 他說幫我卻再沒理過我
美斯又惹官緋!旗下基金會被調查 曝藉此逃稅
傳隊友不滿欠尊重 美斯做孤獨精
基沙文前經理人轟美斯隻手遮天:佢係巴塞嘅毒瘤
熱賣及精選
無梅西,當然全隊都在積極反搶啦!

皇馬冇咗基斯坦奴即贏西甲
睇吓巴塞冇美斯又得唔得

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-8-16 10:45 AM 發表

睇吓巴塞冇美斯又得唔得
唔好幻想啦
皇馬無C朗首季係無拎西甲呀

提示: 違規內容已被屏蔽
看來終於有機會重奪歐聯冠軍,唔駛屆屆比人大炒出局

引用:
原帖由 hohohosoho 於 2021-8-16 10:43 AM 發表

無梅西,當然全隊都在積極反搶啦!
唔會有個人唔追波

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-8-16 10:45 AM 發表

睇吓巴塞冇美斯又得唔得
30年後, 長唔大嘅小朋一樣會吹奏話皇馬無咗C朗又贏西甲

引用:
原帖由 白鴿眼黨2 於 2021-8-16 12:11 PM 發表

30年後, 長唔大嘅小朋一樣會吹奏話皇馬無咗C朗又贏西甲
還有擁有基斯坦奴嘅祖記仲衰過以前

好睇

皇馬大,巴塞大

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-8-16 12:16 PM 發表

還有擁有基斯坦奴嘅祖記仲衰過以前
上季巴黎失法甲冠軍,希望今季美斯可以幫到巴黎重奪法甲

引用:
原帖由 BigBucket 於 2021-8-16 11:40 AM 發表

看來終於有機會重奪歐聯冠軍,唔駛屆屆比人大炒出局
終於唔怕注碼太大

弦外之音🤪🤪🤪

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]