• 瀏覽: 8,471
  • 回覆: 142
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20210816/mobile/bkn-20210816191038683-0816_00862_001.html

《七公主》首播反應好 平均收視20點

《愛.回家之開心速遞》:平均收視21.1點
《七公主》:平均收視20點
《智能愛人》:平均收視17.5點。
《開心大綜藝之暑假玩到盡》:平均收視15.8點

齊出手 組個攻勢 來堅守 跟我一搏 毋退後 轉眼會失守 才必須要拯救
熱賣及精選
收視得20點已經叫福將???

引用:
原帖由 cckits 於 2021-8-16 07:44 PM 發表

收視得20點已經叫福將???
收視勝黃智雯《刑偵日記》及李佳芯《智能愛人》

其實仲做呢啲報告托咩?冇三十點冇人講嘅話,唔會再有大公司廣告㗎!

引用:
原帖由 MiracleZone 於 2021-8-16 07:37 PM 發表

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20210816/mobile/bkn-20210816191038683-0816_00862_001.html

賤雞盈得17.5點,果然運氣用盡

引用:
原帖由 MiracleZone 於 2021-8-16 07:37 PM 發表

年尾雙視后雙女喜得主蝗嗅魚?
等緊你未卜先知提早宣布咋

黃翠如完咗呢套戲仲有拍咩戲?

引用:
原帖由 樣衰蝗翠如 於 2021-8-16 08:15 PM 發表

年尾雙視后雙女喜得主蝗嗅魚?
等緊你未卜先知提早宣布咋
你問津津/玫兄啦,佢講過咩我要負責架?

翠如自己都唔爭獎,仲點會俾佢
得你日日提咋

幾好

引用:
原帖由 MiracleZone 於 2021-8-16 08:06 PM 發表

收視要高過2屆視帝王浩信主演《刑偵日記》有幾難??

引用:
原帖由 cckits 於 2021-8-16 08:21 PM 發表

收視要高過2屆視帝王浩信主演《刑偵日記》有幾難??
浩信已經有《反黑路人甲》穩固一哥地位

引用:
原帖由 MiracleZone 於 2021-8-16 08:06 PM 發表

刑偵日記好好睇。王浩信、王敏奕、袁偉豪、惠英紅、黎諾懿都做得好好。
王浩信好多part我都睇到喊咗出嚟。

引用:
原帖由 MiracleZone 於 2021-8-16 08:19 PM 發表

你問津津/玫兄啦,佢講過咩我要負責架?

翠如自己都唔爭獎,仲點會俾佢
得你日日提咋
而家你又話佢唔爭獎喇?
即係你問過嗅魚姐本人?
唔怪得你會知咁多內情
套劇未播你就知道嗅魚姐好戲連場
如果蝗嗅魚係收視福將
咁屎帝王浩信一定係收視毒藥兼鳩估王
王屎帝話大結局上到20點㗎
點知俾嗅魚姐騎劫兼搶風頭

引用:
原帖由 MiracleZone 於 2021-8-16 08:23 PM 發表

浩信已經有《反黑路人甲》穩固一哥地位
但呢位屎戲一哥
收視竟然輸俾屎戲福將蝗嗅魚喎
你叫王屎帝情何以堪?
佢2星期前仲9估大結局有20點
點知俾蝗嗅魚搶晒風頭
都明嘅
唔搶人風頭就唔係蝗嗅魚啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]