• 瀏覽: 23,712
  • 回覆: 174
  • 追帖: 1
https://youtu.be/_uVrBZEEKPU
啱啱見到“HANDS UP”,忍唔住睇哂成個MV🤣
係正既🥰愈黎愈鐘意3朵星夢小花進入香討影片區

熱賣及精選
有幾正啫? 咪又系咁.

引用:
原帖由 樓下雀躍的更新 於 2021-8-17 05:06 AM 發表

兒童節目冇乜人睇 , 無綫打手吹到上天都冇用
其實大把人唔睇兒童節目啦,因為唔係兒童囉,但唔代表無人睇!
但我就睇得出佢地有盡力做,而家效果比相像中好

有姚焯菲一定要睇,睇完會好開心既,佢好搞笑又可愛

呢種風格啱小朋友口味,聲夢小花又可以吸粉

引用:
原帖由 樓下雀躍的更新 於 2021-8-17 05:06 AM 發表

點都好過由朝到晚都係卡通動畫,起碼都係本土製作。

chantel都幾大米wor

引用:

咁你就大錯特錯啦,兒童節目就算唔多人睇,呢三位聲夢學員都願意接來唱好明顯佢哋就係敬業樂業啦,再者如果首兒歌好聽就周街都會播,唔係要等到做兒童節目時先有得聽呀

求其搵個歌星唱都系差唔多, 乜都吹捧一餐.

引用:
原帖由 被打壓的小網民 於 2021-8-17 06:25 AM 發表

咁你就大錯特錯啦,兒童節目就算唔多人睇,呢三位聲夢學員都願意接來唱好明顯佢哋就係敬業樂業啦,再者如果首兒歌好聽就周街都會播,唔係要等到做兒童節目時先有得聽呀
兒歌經典:千年女王,iq博士,超人迪加,烏卒卒。。。我地變為老餅都仲記得

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-8-17 06:44 AM 發表

求其搵個歌星唱都系差唔多, 乜都吹捧一餐.
錯晒啦

引用:
原帖由 達維 於 2021-8-17 06:45 AM 發表

兒歌經典:千年女王,iq博士,超人迪加,烏卒卒。。。我地變為老餅都仲記得
當然依家就好少機會再有呢類卡通片嘅主題曲啦,呢啲卡通片都係日本創作,連全世界最出名嘅卡通片出產地日本都出唔返呢類作品,主題曲就更加唔使講啦😮💨😮💨😮💨

開始睇到悶啦妹妹

3小花比人擺左去兒童組咩

提示:支持鍵盤翻頁左 右