• 瀏覽: 169,640
  • 回覆: 3,172
  • 追帖: 18
本主題由 4仔太郎 於 2021-9-23 09:21 AM 關閉
頭5輪英超賽果

車仔 :
第1週 贏3:0
第2週 贏2:0
第3週 和1:1
第4週 贏3:0
第5週 贏3:0

利記 :

熱賣及精選
引用:
原帖由 爆上 於 2021-9-20 02:19 AM 發表

儍啦 So B曼先係大熱
又C羅 又辛祖 又華拉尼 又費雀
邊夠佢玩
冇錯,幾時輪到我地垃圾車啊,人地又有朗又有美欺,垃圾車根本就係過譽

引用:
原帖由 Madnessman 於 2021-9-20 01:49 AM 發表

唔洗理利記
一月非洲杯佢地就會奶野
我地冇文迪都好撚大獲
尋日KEPA抽筋果陣影住第三龍
真心淆

引用:
原帖由 pushbike 於 2021-9-20 08:02 AM 發表

冇錯,幾時輪到我地垃圾車啊,人地又有朗又有欺,垃圾車根本就係過譽
一提起過譽,又要鞭吓嗰條大台垃圾阿迷

引用:
原帖由 大家落 於 2021-9-20 09:37 AM 發表

我地冇文迪都好撚大獲
尋日KEPA抽筋果陣影住第三龍
真心淆
佢個下唔知抽筋定係受傷

如果抽筋就真係奇怪,佢係場內11個人之中跑得最少,但就最快抽筋?

引用:
原帖由 爆上 於 2021-9-20 10:17 AM 發表

佢個下唔知抽筋定係受傷

如果抽筋就真係奇怪,佢係場內11個人之中跑得最少,但就最快抽筋?
佢臨起跳嗰下好似俾熱刺球員撞到,用力唔岩老抽唔奇

想問下大家點解馬會無得買英超冠軍&神射手?

我知呢條問題應該投注區問,我只想了解下車仔奪冠賠率 & 車仔球員神射手賠率

引用:
原帖由 爆上 於 2021-9-20 11:20 AM 發表

想問下大家點解馬會無得買英超冠軍&神射手?

我知呢條問題應該投注區問,我只想了解下車仔奪冠賠率 & 車仔球員神射手賠率
無賭錢
唔知
但正常冠軍有得買,神射手未必有

施華魯迪格=100%射門命中率100%空中對抗成功率8次解圍5次攔截0犯規

引用:
原帖由 jordanjordan 於 2021-9-20 08:01 AM 發表

頭5輪英超賽果

車仔 :

利記 :
咩事
2隊5場比數一樣

杜曹賽後訪問

關於比賽:

「我們太馬虎了,我們上半場比賽表現得不夠好,我並不是說我們表現得很吵,但是我們上半場顯然沒進入面對熱刺這樣的強敵時該有的狀態。

他們帶著滿滿的能量上場比賽,而我們卻比較缺乏能量,我們的有些球員——例如施華和Kepa的表現不錯,但是全隊上半場都缺少能量。

我對比賽的前45分鐘完全不滿意,總體來講我們缺少對抗的決心和能量。」

「我們太過於依賴技巧了,我感覺我們想要用技術讓對方震驚,但是在這樣的打比中,技術並不是全部,我們還需要足夠的侵略性,足夠的韌性和更好的團隊合作才能獲得更好的結果,我們下半場就算這樣做的,取得了很好的成效,我對我們下半場的表現也感到很開心。」

關於簡迪在板凳上的影響力:

「他扮演了很重要的角色,簡迪就是簡迪,他是獨一無二的,他是那種只要在隊中就能改變所有事情的球員。」

關於換人調整:

「換下蒙特是個很艱難的決定,換上簡迪會更注重防守,但我想給球隊帶來能量。我不準備討論這裡或哪裡的空間,我想討論的是第二點機會和拼搶,還有在奪下球權之後球隊的信心增長,這才是真正的信號。」

關於施華:

「他幾乎打進了兩球,這相當好,他太強了,我為他打破僵局的表現而開心,就算在上半場,他的表現也是出眾的,他貢獻了完美的表現。」

引用:
原帖由 s3bl3300 於 2021-9-20 01:50 AM 發表

今年暫時入波球員好平均, Alonso 1球, james 1球, Silva 1球, 魯迪1球, 小查巴1球, 簡迪1球,華錫1球, Kai 1球,美隊1球, 卡古3球
分散入球源
對手點mark

AZP、施華和阿朗素分別在對方禁區內觸球5次,在車路士禁區內觸球2次 ​​​

高華錫今天完成6次搶斷,全場最高,本場沒有熱刺球員過掉過他 ​​​

引用:
原帖由 stussy2hk 於 2021-9-20 07:34 AM 發表

今場卡古喺前場孭位回傳隊友後上射門作用好大, 上半場甸神球波射高少少, 下半場華錫後上走位接應左腳第一時間不射大嘥, 跟住華拿兩個chances, 今場把握好d可以入˙五球
絕對應同,卡古獸場上作用相當明顯,同球皇比一d都唔輸蝕,係班on9埋門差,等椰子突破盲腸

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]