• 瀏覽: 169,261
  • 回覆: 176
  • 追帖: 18
本主題由 4仔太郎 於 2021-9-23 09:21 AM 關閉
Sam哥報到

熱賣及精選
引用:
原帖由 指南車 於 2021-8-19 09:09 PM 發表

我就唔係咁樂觀
仲有10日
中場機會大
so馬 唔走  好難買

著名記者:巴卡約高與車路士續約至2023年6月,車路士準備將他外借。車路士目前收到四份關於巴卡約高的報價,球員希望重返AC米蘭,雷恩和比錫達斯及里昂也對巴卡約高有興趣

https://bit.ly/3y5j2Jb

引用:
原帖由 指南車 於 2021-8-19 09:35 PM 發表

又續
算吧
而家會續係阿e, 約高同emerson

女皇,唔好再玩呢招好唔好?
續左 博下有無水魚接手
反正人工 借用既球會俾

出面好多人覺得車仔贏梗阿記
🥶🥶🥶

引用:
原帖由 爆上 於 2021-8-19 10:31 PM 發表

準備又俾莊家操控賽果
次次都係咁絕對唔係巧合
次次對親阿奴都俾莊家做9車仔

都唔明點解次次都幫呢隊垃圾阿記起機
+1
好邪
有種不祥預感

Emerson外借里昂詳情:

-外借期限: 一年
-租借費用:€500k + €500k bouns
-無買斷條款,但有優先購買權

車路士會繼續處理Kounde嘅轉會,與此同時球會仍然評估緊簽入中場嘅可能性,馬體會球員Saul會係目標人選之一

引用:
原帖由 khfsmbcz 於 2021-8-20 05:37 PM 發表

https://www.youtube.com/watch?v=6JS6ucLXuS4
用波幾好
一定吾平

引用:
原帖由 di210 於 2021-8-20 07:49 PM 發表

身價只需3400萬鎊
但周薪30萬鎊

https://hk.sports.yahoo.com/news/施蒙尼承認尼古斯不滿現況-204428700.html
可以俾多D簽名費
人工少D

引用:
原帖由 快樂的飛機師 於 2021-8-20 09:28 PM 發表

唔緊要,已經賺哂,阿奴有四件中 C-19,美羊,
拿卡石,韋利安,runarsson 全部星期日唔出得!
如果禁都係阿奴win
就好明顯造馬

車路士買人情況Update🔜

中場:
Aurilien Tchouameni: 車路士所等的合適時機可能就是想等AS Monaco在8月26號的歐冠晉級附加賽的賽果,之後先對於購買誰為新中場球員作出決定,如果Monaco不能晉級歐冠小組賽,可能需要被逼賣他,到時Marina就可以擁有討價還價的能力。(Football London)

Saul Niguez: 車路士有意租借他一年,可能會是租借一年+選擇性買斷條款,杜曹屬意他多過Tchouameni,球員本人想離開,馬體會現時有6個中場,願意放人。(cfcnewspage)

*他同Mount,Chilwell擁有同一個經理人。

Declan Rice: 就如Matt Law所講,車路士依然可能會在最後時刻出價嘗試收購Rice,雖然機會渺茫,但是依然唔可以100%排除他的可能性。

中堅:
Jules Kounde: 雖然又是重複,不過Zouma的離隊將會影響他是否會加盟,球員本身絕對唔是問題,Fabrizio Romano亦有話"timing is important",Sevilla唔想臨尾先賣走這位球員,所以未來幾日是關鍵,車路士唔願意支付他80M歐元(68M英鎊)的違約金,只肯支付大約50M歐元-60M歐元之間。

*亦有西媒報導話他的買斷條款會在月尾由80M歐元(68M英鎊)上升到90M歐元(77M英鎊)。

Pau Torres: 雖然目前無咩傳聞,但是我個人依然覺得他是其中一個可能(?),違約金約65M歐元,但是Villareal願意接受50M歐元的報價,符合車路士願意出的價錢,球員個人想要加盟有得參加歐冠的球隊,所以絕對可行,The Athletic之前亦有報導車路士一直都有重點關注他。

費倫天拿將以100萬歐元借用費+1000萬歐元選擇性買斷形式借用沙柏哥斯達

車路士和巴卡約高將續約至2023年,將以外借+買斷條款再度外借AC米蘭

博洛尼亞有興趣借用車路士中堅沙亞

https://bit.ly/3jbcyoh

引用:
原帖由 Madnessman 於 2021-8-21 08:03 PM 發表

有埋owen加持,全世界覺得車贏硬
阿妓起機有望
阿記win 賠率好吸引

引用:
原帖由 指南車 於 2021-8-22 11:10 PM 發表

Sam 哥愛將查奧耳單刀都唔入
🥶
我地雲拿都吾少

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]