• 瀏覽: 169,638
  • 回覆: 3,172
  • 追帖: 18
本主題由 4仔太郎 於 2021-9-23 09:21 AM 關閉
引用:
原帖由 yattungkim 於 2021-9-20 11:36 AM 發表

杜曹賽後訪問

關於比賽:

「我們太馬虎了,我們上半場比賽表現得不夠好,我並不是說我們表現得很吵,但是我們上半場顯然沒進入面對熱刺這樣的強敵時該有的狀態。

他們帶著滿滿的能量上場比賽,而我們卻比較缺乏能量,我們的有些球員——例如施華和Kepa的表現不錯,但是全隊上半場都缺少能量。

我對比賽的前45分鐘完全不滿意,總體來講我們缺少對抗的決心和能量。」

「我們太過於依賴技巧了,我感覺我們想 ...
他太強了,杜sir真老實🤣
換kante真係加強左強度,其實暈拿都幫到手,無名英雄👏🏻

熱賣及精選
好多人吊雲拿,可能真係睇唔到,佢出嚟之後作用超大

引用:
原帖由 kinghowu 於 2021-9-20 12:32 PM 發表

同意
出雲拿
進攻爽好多

引用:
原帖由 Mybloodisblues 於 2021-9-20 12:13 PM 發表

他太強了,杜sir真老實🤣
換kante真係加強左強度,其實暈拿都幫到手,無名英雄👏🏻
杜曹真係好癲
佢之前話要練到隊波令所有對手都怕左對車仔
我諗佢就快可以做到
而家呢隊車仔真係無乜邊隊可以贏到

尋晚下半場強姦到熱刺 見到熱刺啲球員有種絕望嘅表情

引用:
原帖由 kinghowu 於 2021-9-20 12:32 PM 發表

我都吊佢

但明顯簡迪同雲拿出場後,多左好多機會

換位思考,係唔係Mount 同Kai 令到車仔攻勢便秘?

切爾西財力確實無法比

引用:
原帖由 樹下回收的頭巾 於 2021-9-20 01:22 PM 發表

切爾西財力確實無法比
計過往十年淨投入一定係雙曼最多,人工更無得比。多錢洗同識得洗是有不同的

引用:
原帖由 jordanjordan 於 2021-9-20 08:01 AM 發表

頭5輪英超賽果

車仔 :
第1週 贏3:0
第2週 贏2:0
第3週 和1:1
第4週 贏3:0
第5週 贏3:0

利記 :
第1週 贏3:0
第2週 贏2:0
第3週 和1:1
第4週 贏3:0
第5週 贏3:0
但我哋對手強好多

引用:
原帖由 Mybloodisblues 於 2021-9-20 12:09 PM 發表

絕對應同,卡古獸場上作用相當明顯,同球皇比一d都唔輸蝕,係班on9埋門差,等椰子突破盲腸
朗球王強在36歲都keep到。不過我估盧卡古嘅足球壽命會去到36以上!

作用王點解會咁傳? 迪加同阿朗素點解識向後走出黎射 ?
訓練片有練過下, 3:08睇一睇

https://youtu.be/UW2oQ8mso2k

引用:
原帖由 爆上 於 2021-9-20 12:54 PM 發表

杜曹真係好癲
佢之前話要練到隊波令所有對手都怕左對車仔
我諗佢就快可以做到
而家呢隊車仔真係無乜邊隊可以贏到

尋晚下半場強姦到熱刺 見到熱刺啲球員有種絕望嘅表情
下半埸以為返左返左屎單褔主埸踢
乜原來係作客熱刺

如果對曼聯,就即係C朗對施華、魯迪加對辛祖、簡迪對般奴、渣古對華拉尼,牌面上人地有球王著數D,我車優勢在杜曹臨場調動..
當然施華大佬攻得守得,有如簡迪係非常重要,必須要稱讚施華大佬!

引用:
原帖由 指南車 於 2021-9-20 01:07 PM 發表

我都吊佢

但明顯簡迪同雲拿出場後,多左好多機會

換位思考,係唔係Mount 同Kai 令到車仔攻勢便秘?
又咁講,刺唔夠氣瘋狂逼搶,下半場根本冇氣快速回防,變相雲拿 渣古空位就多左好多。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]