• 瀏覽: 15,800
  • 回覆: 156
  • 追帖: 4
well, 今晚宵夜又係叫foot panda, order新光到會,沙嗲豬紅,鵝片一樣正,不過呢度已經要成五百蚊😫
鵝片$216 (熟哂不過夠淋)
鵝腸$120
韮菜豬紅$108 (食過咁多之中最好味呢間)
另$30送貨費用
well, total $474真係好貴

永遠懷念貓貓 20110112 咪咪 20200413

唏噓嘅廚房佬 孤獨嘅美食家 冇腳嘅糯米雞

黃色恐怖的年代,一群人打著民主,自由,人權旗號,在香港進行大肆破壞,毀掉市容,推倒經濟,撕裂關繫.
熱賣及精選
好遠架?food red cat 收成30蚊咁貴

引用:
原帖由 newcome 於 2021-8-21 01:32 AM 發表

well, 今晚宵夜又係叫foot panda, order新光到會,沙嗲豬紅,鵝片一樣正,不過呢度已經要成五百蚊😫
鵝腸$120
另$30送貨費用
菜紅收108,唔好食唔得。

引用:
原帖由 亞米巴變形蟲 於 2021-8-21 01:52 AM 發表

好遠架?food red cat 收成30蚊咁貴
唔貴喇 今日想叫譚仔

一睇收50 即時煮公仔麵食算

幾貴吓喎!

引用:
原帖由 newcome 於 2021-8-21 01:32 AM 發表

鵝腸$120
另$30送貨費用
韮菜豬紅108 我食唔起

打冷一向暴利。

滷水汁如何?

沙嗲source pig red never tried, glad it's the best you've had👍
Goose and intestines look good2, ... overall not cheap

斬1只獅頭鵝,全隻只系5-600。。😅
草鵝1只,4-500。

落街買估計$350有交易,都唔係貴太多就算啦

引用:

鵝腸$120
另$30送貨費用
貴!

引用:
原帖由 Cap 於 2021-8-21 05:54 AM 發表

斬1只獅頭鵝,全隻只系5-600。。😅
草鵝1只,4-500。
5-600😆,項連頭過千啊兄弟

引用:

鵝腸$120
另$30送貨費用
貴咗少少喔

垃圾

主題標籤 #宵夜
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]