• 瀏覽: 4,950
  • 回覆: 25
+3
部西門子洗衣機壞了,有沒有師兄用過日立變頻式洗衣機,或有其他品牌介紹?

三叔啦, 用了8年仍然很好

用過,幾靜。

引用:
原帖由 6666 於 2021-8-21 10:18 PM 發表
部西門子洗衣機壞了,有沒有師兄用過日立變頻式洗衣機,或有其他品牌介紹?

之前見師兄壞機漏電,都諗會唔會係西x子,因之前老媽子屋企部同牌子一樣問題,後來換咗Lx。

引用:
原帖由 黃金馬3 於 2021-8-22 10:49 AM 發表

之前見師兄壞機漏電,都諗會唔會係西x子,因之前老媽子屋企部同牌子一樣問題,後來換咗Lx。
師兄你好!LG 洗衣機好用嗎?

日X幾好用架,又有清洗滾筒功能,每星期都洗洗,D衫都比較乾淨。

引用:
原帖由 6666 於 2021-8-22 11:10 AM 發表

師兄你好!LG 洗衣機好用嗎?
我覺好用,直驅變頻,屋企嗰部2006年用到依家。

不過要留意現時新型號唔可以飛頂,高度應係85cm。

引用:
原帖由 黃金馬3 於 2021-8-22 01:40 PM 發表

謝謝師兄!

引用:
原帖由 Henryy 於 2021-8-22 12:48 PM 發表
日X幾好用架,又有清洗滾筒功能,每星期都洗洗,D衫都比較乾淨。
謝謝師兄!

用運氣牌最好,賣平果D預佢用五年。

日立唔知好唔好,正常應該買樂聲牌!

引用:
原帖由 黃金馬3 於 2021-8-22 13:40 發表

個檯面整到正常高度,又邊駛野野用飛頂黎就。

俾你拆到個頂出後, 咁擺係邊? 如果想要保養,就要keep 返個頭。

引用:
原帖由 6666 於 2021-8-21 10:18 PM 發表

樓主,你部西門子用左有冇 8 年或以上

引用:
原帖由 中國人不吃這套 於 2021-8-22 03:53 PM 發表

個檯面整到正常高度,又邊駛野野用飛頂黎就。

俾你拆到個頂出後, 咁擺係邊? 如果想要保養,就要keep 返個頭。
有D枱面冇咁高,特別早期部分裝修婑咗,一般原廠+錢包飛頂鐵塊,一樣有保養。

引用:
原帖由 長青空中飛臭蟲 於 2021-8-22 04:13 PM 發表

樓主,你部西門子用左有冇 8 年或以上
用左 5 年咋

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]