• 瀏覽: 1,339
  • 回覆: 14
人地四件主力球員不幸染上  C19,生死未卜,有
冇人為佢地祈禱? 中埸大腦柏迪一開季就傷更令
人心碎,一眾主力缺陣,加上 d 後生新人未夾得
熟,呢個時候對手全是頂級一哥球隊實屬欠運,
表現差可以理解。現時呢隊阿奴極年青,阿達係
睇長線,敬告大家不要太短視。

熱賣及精選
引用:
原帖由 快樂的飛機師 於 2021-8-23 03:15 PM 發表

難得摟主明白阿迪達的困境

引用:
原帖由 公園旺救星 於 2021-8-23 03:17 PM 發表

難得摟主明白阿迪達的困境
太多勝利球迷!

引用:
原帖由 快樂的飛機師 於 2021-8-23 03:20 PM 發表

太多勝利球迷!
太多即食麵文化

引用:
原帖由 快樂的飛機師 於 2021-8-23 03:15 PM 發表

1. 那4件? 包括Ben White? 他第一場都有出, 卻未見上力
而美羊自從阿迪達上場之段,表現在下跌
而拉卡及韋利安, 一個是浪費機會,一個拎了高人工之後就無表現

最大問題是打到進退失據
不是阿迪達的主要責任, 但問題始終要解決究竟要以後還是現在
究竟是決定陣容及form之後再找適合的人回來
還是按現在的人手執合適的form?
阿仙奴在迷失中,您又不可以怪一些喜歡這球會的人火大

中國人首先講明志, 但這幾年明什麼志, 都沒有方向

有你,邊隊都降班,皮

世事L出沒

啱!所以絕大部份非阿迷都叫永續達哥!

阿迪達最大問題係比香土首席燈神祝福過

我都撐佢頭5埸拎1分

熱身賽好似是一和四負,英超對降班膽都輸兩球,對車仔已經是主場,完全無能力入波,都唔知踢嘜9。上季排第8都仲好意思留達哥。買人出晒名高買低賣,甚至自由身走人。炒鑽石眼就用隻屎眼買人。球探好似炒到7788。買親都無嘜邊個似樣。下場踢聯賽盃,如果阿記咁都輸得比英冠西布朗,唔使對曼城,都應即炒阿迪達。

永續達哥

引用:

多謝你!!!
好好人

壓過熱刺

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]