• 瀏覽: 11,602
  • 回覆: 42
引用:
原帖由 0_C 於 2021-9-7 11:25 PM 發表

真的嗎!? 如果是這樣就太好了
我已成功把過了期的4萬里變成新制無時間限制里數了。

引用:
原帖由 0_C 於 2021-9-7 11:25 PM 發表

真的嗎!? 如果是這樣就太好了
但是asia miles唔會好高調promotes 這個programme, 所以CS首先會換佢D禮品先,你話睇過不合適,佢才提出這個promgramme

引用:
原帖由 keyman98 於 2021-9-8 01:43 PM 發表

我已成功把過了期的4萬里變成新制無時間限制里數了。
你就好lu

我今日問咗,佢話現在只做處理這個月到期的,如果未到期的佢處理唔到,而且要睇你哋啲里數到期時仲有冇這個計劃

唔知延到幾時 都想知

引用:
原帖由 0_C 於 2021-9-9 06:45 PM 發表

你就好lu

我今日問咗,佢話現在只做處理這個月到期的,如果未到期的佢處理唔到,而且要睇你哋啲里數到期時仲有冇這個計劃
正常喎,我 的分 30/6 到期,6 月份打上去都係咁講喎,未到期冇野可以做,一定要過了期之後才可以參加這個program。
到了7月我再打上去便可以做到了。

引用:
原帖由 samsamsamsamlo 於 2021-9-9 06:57 PM 發表
唔知延到幾時 都想知
Through 這個programme廷期的mileages 是當新mileages, 行新制,無限期,即是到死果日都唔會到期! (不過要keep住account active, 即久唔久加減D mileages)

引用:
原帖由 keyman98 於 2021-9-2 08:16 PM 發表

因為現在疫情關係,Asiamiles出了一個特別program, 可以攞返已過期的里數。
例如樓主的里數 在30/9到期,樓主可以在1/10或之後的半年內任何一天打電話去asiamile熱線,說明自己有里數過期,職員就會問你會否參與這個program,如果參加便由當天開始3個月內以2類不同方式轉合共3000里數入自己戶口內,只要夠3000里數,系統便會自動把閣下在舊制過期的里數,變成新制里數存入 ...
請問延到幾耐?

引用:
原帖由 kkl768 於 2021-9-19 08:12 AM 發表

請問延到幾耐?
這個方法,是把過期的里數(舊制),轉了去新制,因我自己每月有分轉進亞洲萬里通戶口,即是變成無限期。

Good.

我都有分10月尾到期, 希望到時仲有呢個計畫, 過期前一兩日打去問吓先! 樓主打去問時係己已經過咗期? 差幾日先過期cs答唔答架?

引用:
原帖由 Didi 於 2021-9-26 12:57 AM 發表
我都有分10月尾到期, 希望到時仲有呢個計畫, 過期前一兩日打去問吓先! 樓主打去問時係己已經過咗期? 差幾日先過期cs答唔答架?
我是過期前一兩星期打去CS, 佢就介紹這個計劃,並初步在我account mark低, 但就要我過期之後再打上去正式申請。 所以你都最好過期前一星期打上去問清楚先。

引用:
原帖由 tsang000111 於 2021-9-26 08:34 AM 發表

我是過期前一兩星期打去CS, 佢就介紹這個計劃,並初步在我account mark低, 但就要我過期之後再打上去正式申請。 所以你都最好過期前一星期打上去問清楚先。
到時打去問吓先, 謝謝

引用:
原帖由 wongky28 於 2021-8-29 06:06 PM 發表
我老婆啲里數啱啱7月尾到期,所以有理冇理都換咗兩張22年7月來回札幌機票先(雖然兩程都要喺大阪轉機),到時去唔到先算
我都今個月到期,頭先求其換咗兩張飛同老公去福岡,到時去唔到先算

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]