• 瀏覽: 418,337
  • 回覆: 5,480
  • 追帖: 47
本主題由 mongkok brother 於 2021-9-20 11:22 AM 移動
引用:
原帖由 kenywj 於 2021-8-25 09:25 AM 發表

咁yumi可能真係錄歌喎
係咪同Rock有合唱歌呢?

熱賣及精選
引用:
原帖由 古時污濁的石頭 於 2021-8-25 09:28 AM 發表

嘩,幾犀利喎! 見Gem好多歌都有T-Ma製作
睇落好勁咁

引用:
原帖由 踏入神的領域 於 2021-8-25 09:34 AM 發表

睇落好勁咁
係呀,見都係Rap嘅歌多,rap唔係Aeren啱d?

引用:
原帖由 古時污濁的石頭 於 2021-8-25 09:38 AM 發表

係呀,見都係Rap嘅歌多,rap唔係Aeren啱d?
唔係rap歌多 只不過gem上一兩隻大碟由lupo轉同tma合作時曲風偏重rap吧

引用:
原帖由 ONZ... 於 2021-8-25 09:45 AM 發表

唔係rap歌多 只不過gem上一兩隻大碟由lupo轉同tma合作時曲風偏重rap吧
Gem真係超正,之前成日loop Gem啲歌,最近移情別戀波哥😄

引用:
原帖由 古時污濁的石頭 於 2021-8-25 10:06 AM 發表

Gem真係超正,之前成日loop Gem啲歌,最近移情別戀波哥😄
唔知幾時錄埋"拼圖" , 等左好耐

引用:
原帖由 中秋外圍的石頭 於 2021-8-25 08:48 AM 發表

點解無萬人謎之天團mirr同err嘅?
音樂人無錢請唔起,粉屍話應該係,唱咁多不如拍多個廣告,做多啲粉屍應援宣傳如巴士,燈箱,碼頭大海報,遊輪燈光廣告仲實際,唱歌留俾youtube嘅專業view粉做就夠,兩三日過百萬click就ok
佢地邊敢真係唱現場,露底俾人笑_

支持聲夢,支持唔住妖鏡

引用:
原帖由 I_am_human 於 2021-8-25 10:34 AM 發表

支持聲夢,支持唔住妖鏡
今朝我班c9同事先好興奮討論妖鏡真心煩

引用:
原帖由 古時污濁的石頭 於 2021-8-25 10:06 AM 發表

睇你名我以為你係石灰粉

引用:
原帖由 kenywj 於 2021-8-25 10:41 AM 發表

今朝我班c9同事先好興奮討論妖鏡真心煩
妖鏡顛覆了人類審美及倫理觀念,正常人是覺得他們非常冚家產

引用:
原帖由 kenywj 於 2021-8-25 10:46 AM 發表

睇你名我以為你係石灰粉
呢個名係香討賜比我🤭,無改過。係一夠分就改返個頭像,怕人以為我係男仔,但又成日講鍾意波哥,心心眼波哥,有d尷尬😄

引用:
原帖由 e5432whm 於 2021-8-25 09:45 AM 發表

https://www.youtube.com/watch?v=uiPErg4oQ48
美麗華係恆基主場喎

引用:
原帖由 踏入神的領域 於 2021-8-25 08:40 AM 發表

請睇置頂: 學員活動整合

8月26日新城音樂會 有 Gigi Yumi Windy Aeren

8月28日婚紗展 Chantel

8月28日音樂會 hugo archie

8月29日 商演
美麗華廣場 4點
Aeren Archie Chantel Rock Windy

8月30日慈善音樂會 火雞&Yumi

...
Archie真係唔應該再用佢入圍時科幻look果張相

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]