• 瀏覽: 414,404
  • 回覆: 5,480
  • 追帖: 48
本主題由 mongkok brother 於 2021-9-20 11:22 AM 移動
引用:
原帖由 kenywj 於 2021-8-25 11:27 AM 發表

hugo普通話好掂
唔知呀池掂唔掂,星期六應該唱普通話

熱賣及精選
引用:
原帖由 踏入神的領域 於 2021-8-25 08:58 AM 發表

錄新歌?

希望錄新歌,期待。
yumi慢歌真係要好好去練習!

引用:
原帖由 mainlabel 於 2021-8-25 11:47 AM 發表

唔知呀池掂唔掂,星期六應該唱普通話
聽佢做訪問就無hugo咁好,Hugo係新加坡同北京讀書嘛~唔知唱乜歌呢?星期六坐定睇直播

引用:
原帖由 kenywj 於 2021-8-25 11:27 AM 發表

hugo普通話好掂
普通話黎講, gigi hugo windy 蓮 aeren都係好勁

引用:
原帖由 tesrofder 於 2021-8-25 11:08 AM 發表

好老實, Mirror本身係冇乜野既, 至少佢地回應聲夢, 得體過"唔講喇, 完!"先~~

有問題既只係班狂粉, 有時候, 成也狂粉, 敗也狂粉. John Lennon就係畀粉絲槍殺.

都係個句, 近期潮流興講"共存", 學識共存就唔會煩
本來就一向都冇留意隊咁野.係佢D所謂Fans(可能唔算Fans),不停搞人D品牌FB, IG, youtube 等留言區.
到有聲夢爆出黎更直接攻擊聲夢學員. 先至覺得黑人憎.
唔好話係Fans衰, 做偶像唔關事, 見自己D fans做埋咁嘅衰野, 就好應該出黎講兩句啦! 由得佢哋咁做.
至於另外果隊同宗嘅, 就更不知所謂, 都唔知乜垃圾. 冇一忽正常嘅.

引用:
原帖由 kenywj 於 2021-8-25 11:12 AM 發表

其實你講得岩~我對鏡無乜意見,係討厭錯誤班友啲態度~佢哋啲粉真係…依啲就係粉絲行為偶像埋單
不能同意更多! 其實我覺得百花齊放更好, 但係為咗增加自己曝光率攻擊別人,就真係唔要得。

引用:
原帖由 DDIP009 於 2021-8-25 11:51 AM 發表

本來就一向都冇留意隊咁野.係佢D所謂Fans(可能唔算Fans),不停搞人D品牌FB, IG, youtube 等留言區.
唔好話係Fans衰, 做偶像唔關事, 見自己D fans做埋咁嘅衰野, 就好應該出黎講兩句啦! 由得佢哋咁做.
至於另外果隊同宗嘅, 就更不知所謂, 都唔知乜垃圾. 冇一忽正常嘅.
佢啲fans係連黎明,張敬軒果啲都攻擊,周圍樹敵

引用:
原帖由 DDIP009 於 2021-8-25 11:51 AM 發表

你講出我心聲

引用:

有樂評人話那兩團人係創新,聲夢係老土,我唔敢亂評,百貨應百客,但聲夢節目未完就狂踩,又扮聲夢粉絲挑撥離間真聲夢粉絲,這並不是社會健康現像。香港要多一些正面風氣。

引用:
原帖由 江南異羔羊 於 2021-8-25 12:01 PM 發表

佢啲fans係連黎明,張敬軒果啲都攻擊,周圍樹敵
然後畀Leon玩返轉頭, 聲都唔敢再聲

引用:
原帖由 達維 於 2021-8-25 12:05 PM 發表

有樂評人話那兩團人係創新,聲夢係老土,我唔敢亂評,百貨應百客,但聲夢節目未完就狂踩,又扮聲夢粉絲挑撥離間真聲夢粉絲,這並不是社會健康現像。香港要多一些正面風氣。
我未聽過佢哋唱唔咁評,佢哋唱歌表現.
但聽返黎意見都係走音,走音同走音.
如果唱歌走音都係創新, 我只可以講我老土.
只喜歡老土唔走音方式.

引用:
原帖由 tesrofder 於 2021-8-25 11:08 AM 發表

好老實, Mirror本身係冇乜野既, 至少佢地回應聲夢, 得體過"唔講喇, 完!"先~~

有問題既只係班狂粉, 有時候, 成也狂粉, 敗也狂粉. John Lennon就係畀粉絲槍殺.

都係個句, 近期潮流興講"共存", 學識共存就唔會煩
係得薑圖本身真係似較謙虛所以答得比較大方得體
大部份鏡成員仲好串串貢MK式回答,例如隊長
另外果4隻野除咗肥仔較正常外其他都係唔駛再多講
佢地褓姆瓜姐責任最大

引用:

因為一擔擔
https://www.youtube.com/watch?v=mYfAkELy2jw

引用:
原帖由 azalkmaar 於 2021-8-25 12:11 PM 發表

係得薑圖本身真係似較謙虛所以答得比較大方得體
大部份鏡成員仲好串串貢MK式回答,例如隊長
另外果4隻野除咗肥仔較正常外其他都係唔駛再多講
佢地褓姆瓜姐責任最大
其實呢一年這個城市廣告比男團佔晒,其實啲粉絲驚乜鬼,可能係佢哋心知團隊冇實力,又要將威脅嘅對手扼殺,所以我話風氣唔好。香港唔需要呢啲壞偶像風氣。

引用:

好老實, 佢地根本控制唔到班狂粉.

今年頭, 姜生先至鬧班狂粉, 話佢地阻住拍攝工作. 班"所謂粉"居然仲話: 我捧得你起, 自然踩得你低. 最後姜生要發文道歉添~~

(詳情可以GOOGLE, 費事離題.......)

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]