• 瀏覽: 419,409
  • 回覆: 29
  • 追帖: 47
本主題由 mongkok brother 於 2021-9-20 11:22 AM 移動
引用:
原帖由 踏入神的領域 於 2021-8-25 09:24 AM 發表

馬敬恆(T-Ma)是一位香港的音樂製作人,詞曲作者和音樂編曲人。從14歲起,他就開始創作歌曲,並在16歲時和好朋友組成龐克樂團「Amplified」與日本索尼音樂簽約,首次亮相。他們在索尼期間發行了兩張專輯,隨後他們的熱門單曲"Mr. Raindrops" 被收錄在日本動漫系列《銀魂》中作為片尾曲。

此後不久,馬敬恆(T-Ma)前往美國布朗大學就讀音樂與電腦科技學雙學位。完成學業後,他返回香 ...
嘩,幾犀利喎! 見Gem好多歌都有T-Ma製作

熱賣及精選
引用:
原帖由 kenywj 於 2021-8-25 09:25 AM 發表

咁yumi可能真係錄歌喎
係咪同Rock有合唱歌呢?

引用:
原帖由 踏入神的領域 於 2021-8-25 09:34 AM 發表

睇落好勁咁
係呀,見都係Rap嘅歌多,rap唔係Aeren啱d?

引用:
原帖由 ONZ... 於 2021-8-25 09:45 AM 發表

唔係rap歌多 只不過gem上一兩隻大碟由lupo轉同tma合作時曲風偏重rap吧
Gem真係超正,之前成日loop Gem啲歌,最近移情別戀波哥😄

引用:
原帖由 kenywj 於 2021-8-25 10:46 AM 發表

睇你名我以為你係石灰粉
呢個名係香討賜比我🤭,無改過。係一夠分就改返個頭像,怕人以為我係男仔,但又成日講鍾意波哥,心心眼波哥,有d尷尬😄

引用:
原帖由 mainlabel 於 2021-8-25 11:09 AM 發表

咪係囉,都唔明tvb唔放返新相,唉
可能TVB就係想人知道TVB既造星能力。

Archie 新城電台訪問

https://fb.watch/7CBvbwhiEf/

引用:
原帖由 momomaymay 於 2021-8-26 07:30 PM 發表

我真是覺得何哲圖好有功勞,曾志偉同佢係無得比!唔明你地抹黑何生就真,由超級巨星,星夢傳奇,熱捧多個樂壇實力歌手,胡鴻鈞Hana fred 譚嘉儀,為樂壇加了見影響力的新血,何生本人係音樂界縱橫多年!
重點聲夢傳奇呢班學員,都是何生在任時揀的,曾只係有呢d材料將其發揮,可是暫未發揮得好,重點係仲未簽唱片公司,當年林欣彤馮允謙勝已好快簽到英皇
贏到的學員都係想出唱片!
曾係樂壇的資歷點同何生比, ...
如果可以,波哥係咪簽英皇比較好?英皇同TVB關係好,國內發展條路成熟,同泳兒又熟

引用:
原帖由 kpchg4 於 2021-8-27 11:03 AM 發表

未比賽完,一早就傳月29/8 播..
係,好早見你有講,但都好多人爭住比錢入場支持佢地,想買飛都買唔到

引用:
原帖由 mainlabel 於 2021-8-27 11:12 AM 發表

係囉成曰吊我地引😂
我都係第一次見佢上水,好興奮

引用:
原帖由 mainlabel 於 2021-8-27 11:26 AM 發表

你琴曰又係group online, 有冇同佢講到一句半句,佢答野真係攪笑,波蘿洗衫板榴槤😂
無呀,齋睇都好好笑,十大酷刑幾乎出齊,波哥續招拆勁攪笑🤭

引用:
原帖由 kpchg4 於 2021-8-27 11:40 AM 發表

Archie 應該乖仔來,好少人著 T 恤會“攝”入褲內。 我認識既都係乖仔先會咁
我見公司啲高層通常都係咁著

引用:
原帖由 kenywj 於 2021-8-27 12:04 PM 發表

雖然我不是Gi炎粉不過都希望Gi Gi有大品牌代言~咁聲夢同學仔就可以同爛鏡係廣告上競爭下了,咪比班鏡玩唒
唔使成鬼日見到爛鏡樣,見親都反胃

引用:
原帖由 踏入神的領域 於 2021-8-27 12:00 PM 發表

好邪惡, 食肥佢
其實我覺得佢上水出場嗰下最得意
👀👀
😄

引用:
原帖由 tamama衝擊波 於 2021-8-27 12:57 PM 發表

4個泊埋,GIGI妹最靚.Windy亦包裝得比以前好
gigi靚左

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]