• 瀏覽: 14,211
  • 回覆: 145
  • 追帖: 3
熱賣及精選
👏👏👏

大師兄加4個小師妹

Windy 唱得好穩, Aeren 少少走音, Yumi 音準要搵windy練下.

Gigi唔洗講, 強經壓台感, 古鴻鈞根本唔洗就佢唱, 浪費了Gigi 功力.

感覺Hana仲緊張過幾個小師妹.

附件

235810594_1881137525391646_4320308447688209009_n.jpg(206.08 KB)

2021-8-27 02:24 AM

胡鴻鈞在聲夢畢業演唱會被訪問想同邊個合唱,結果一唱就四小花,tvb刻意安排,四小花驚鴻一瞥,又吊大家的癮。

引用:
原帖由 6seven 於 2021-8-27 02:18 AM 發表

Windy 唱得好穩, Aeren 少少走音, Yumi 音準要搵windy練下.

Gigi唔洗講, 強經壓台感, 古鴻鈞根本唔洗就佢唱, 浪費了Gigi 功力.
yumi可能對首歌唔熟悉,windy比gigi唱得更穩定,windy真係唱得好呀

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-8-27 02:24 AM 發表

感覺Hana仲緊張過幾個小師妹.
長江後浪推前浪,如果hana係男歌手都仲有生存價值,但依家佢真係退役啦,無綫班忠實粉絲應該都去哂四位小妹妹度啦

引用:
原帖由 LaLaChow39 於 2021-8-27 03:05 AM 發表

長江後浪推前浪,如果hana係男歌手都仲有生存價值,但依家佢真係退役啦,無綫班忠實粉絲應該都去哂四位小妹妹度啦
聲夢傳奇2開始左報名.

引用:
原帖由 LaLaChow39 於 2021-8-27 03:01 AM 發表

yumi可能對首歌唔熟悉,windy比gigi唱得更穩定,windy真係唱得好呀
windy 由比賽, 商演, 畢業演唱會都唱得好穩定, 令人好放心(gigi都無佢咁穩), 只欠一個"流行歌師傅"(例如chantel 的JW), 同一個機會.

Yumi D尾音有D飄, 中氣不夠, 慢歌拉長音就出事, 所以快歌音短+舞蹈底好, 跳唱暫時可以pass, 長遠計佢都要練氣, 練音準.

引用:
原帖由 樓下雀躍的更新 於 2021-8-27 03:22 AM 發表

腥夢播完冇晒人氣 , 得番班無綫打手喺度認屎認屁
就算做緊聲夢時, D人氣都系靠谷.
而家多演出都因價錢平什至免費.

引用:
原帖由 6seven 於 2021-8-27 03:24 AM 發表

windy 由比賽, 商演, 畢業演唱會都唱得好穩定, 令人好放心(gigi都無佢咁穩), 只欠一個"流行歌師傅"(例如chantel 的JW), 同一個機會.

Yumi D尾音有D飄, 中氣不夠, 慢歌拉長音就出事, 所以快歌音短+舞蹈底好, 跳唱暫時可以pass, 長遠計佢都要練氣, 練音準.
起初windy不被睇好,不過路遙知馬力,長路漫漫,真係大把機會發展

引用:
原帖由 樓下雀躍的更新 於 2021-8-27 03:22 AM 發表

腥夢播完冇晒人氣 , 得番班無綫打手喺度認屎認屁
年輕人,其實你應該比個機會自己擴闊眼界,唔好為反而反,到頭來損失嘅只有你自己

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-8-27 03:12 AM 發表

聲夢傳奇2開始左報名.
我對聲夢2唔敢抱太大期望,因為1嘅參賽者真係超級優質,千年難得一見,淨係一個Chantel已經搶盡風頭,再加埋gigi, yumi同windy個個都高質到不得了,仲未計靚女sherman同幾個男嘅參賽者

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]