• 瀏覽: 503
  • 回覆: 11
西甲第3輪,巴塞主場2比1擊敗基達菲。
高文賽後表示:「在主場取勝非常重要。我們上半場比下半場踢得好。下半場,我們有球的情況下比我想的更糟,我們失了不少球。」

「為贏得比賽,我們必須強調態度和努力。我們知道如何承受煎熬。這和上季不同,當時像這樣的比賽我們只能取得和波,我們無法承受壓力。」

「我記得上季有3、4場比賽的水平和這場比賽差不多,當時我們都沒有贏。」
「我們派上了體力充沛的球員,你無法一直表現出最高水準。我對球隊很滿意,在心理上贏得這場比賽是非常重要的。」
「下半場開始的時候,我們幾次被攔截,我們開始擔心,對手施加了巨大壓力。但防守上我們做得很好了,進攻上,你有時做得不好,但你必須在主場獲勝。去年我們在主場失了很多分,但現在我們贏了2場。」

https://soccer.sina.com.hk/news/1/20210830/13521287/

今季無左毒瘤, 當然順晒啦, 高文又講真話, 點駁

熱賣及精選
引用:
原帖由 疑似球皇 於 2021-8-30 09:42 AM 發表

高文賽後表示:「在主場取勝非常重要。我們上半場比下半場踢得好。下半場,我們有球的情況下比我想的更糟,我們失了不少球。」

「為贏得比賽,我們必須強調態度和努力。我們知道如何承受煎熬。這和上季不同,當時像這樣的比賽我們只能取得和波,我們無法承受壓力。」

「我記得上季有3、4場比賽的水平和這場比賽差不多,當時我們都沒有贏。」
「我們派上了體力充沛 ...
上次對賽巴賽未贏咗5:2….

少左球員散步,更衣室數注碼,彈出彈入,喊包…

球隊表現變好,是正常的

引用:
原帖由 Ivan_s 於 2021-8-30 09:45 AM 發表

佢講緊差唔多情況既時候, 即係巴塞上季好多時領先一球都被追平同被反CUP, 唔係只講對基達飛
同上季巴塞開季時係輸過俾基達飛

引用:
原帖由 那些年 於 2021-8-30 09:46 AM 發表

少左球員散步,更衣室數注碼,彈出彈入,喊包…

球隊表現變好,是正常的
無撚錯呀, 巴塞今季唔會被拖累到第三喇

引用:
原帖由 疑似球皇 於 2021/8/30 09:42 發表

「我們派上了體力充沛 ...
朗奴高文好多重複既廢話講

巴塞無咗防守漏洞
失分機會自然少

引用:
原帖由 球王C朗騎住梅西 於 2021-8-30 10:21 AM 發表

巴塞無咗防守漏洞
失分機會自然少
上季又真係成日被追和, 如果唔係, 點會第三

下場一踢衰左,又會轉口風

有冇搞錯肥文講埋晒啲咁嘅嘢

引用:
原帖由 求勝心切 於 2021-8-30 11:42 AM 發表

下場一踢衰左,又會轉口風
😂😂😂每場都轉口風,贏,就話自己隊波踢得好,輸,就話無美斯後遺症

引用:
原帖由 Ivan_s 於 2021-8-30 09:45 AM 發表

盲反點會理呢啲打臉野,踢完第1場後,盲反夠話美斯走左令巴夫韋迪解放球技,隊波順哂,點知下一場即刻失分秒速打臉,而解放球技既巴夫韋迪更係連續2場食白果

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]