• 瀏覽: 24,799
  • 回覆: 195
  • 追帖: 10
引用:
原帖由 garricklhk 於 2021-9-11 07:27 PM 發表

我14號出酒店,今日問了衛生局,佢地話依家規舉變左,2個選擇,一個自己搵合規格地方做核酸,之後可以邊個關口入珠海都得。。

一係去橫琴,即場做核酸,等幾個鐘有報告就可過關。

佢地話依家大陸唔承認佢地係酒店俾我地個報告了。
我booked咗威尼斯人做核酸,離開酒店就去做

熱賣及精選
引用:
原帖由 garricklhk 於 2021-9-11 19:27 發表

我14號出酒店,今日問了衛生局,佢地話依家規舉變左,2個選擇,一個自己搵合規格地方做核酸,之後可以邊個關口入珠海都得。。

一係去橫琴,即場做核酸,等幾個鐘有報告就可過關。

佢地話依家大陸唔承認佢地係酒店俾我地個報告了。
我剛剛也打電話去澳門衛生局問, 佢哋都係話規矩變咗一定要做一次核酸先可以過關, 但就冇講話 可以去關口等幾個鐘出報告

引用:
原帖由 team2005 於 2021-9-11 20:12 發表

永利酒店有得做好近葡京人行過去都得

引用:
原帖由 team2005 於 2021-9-11 20:12 發表

師兄你哋係咪喺葡京人

引用:
原帖由 lachlanyip 於 2021-9-12 04:39 PM 發表

師兄你哋係咪喺葡京人
係啊,2個鐘頭前做咗核酸,頭先前台打電話上嚟話聽朝大約11點有工作人員上嚟帶我走

引用:
原帖由 lachlanyip 於 2021-9-12 04:04 PM 發表

係,但我有朋友嚟接我去威尼斯人食lunch,所以順便去嗰度做

引用:
原帖由 team2005 於 2021-9-12 17:02 發表

係啊,2個鐘頭前做咗核酸,頭先前台打電話上嚟話聽朝大約11點有工作人員上嚟帶我走
你就好啦我喺10樓

引用:
原帖由 team2005 於 2021-9-12 17:06 發表

係,但我有朋友嚟接我去威尼斯人食lunch,所以順便去嗰度做
啱啱問咗朋友佢叫我去私家醫生做核酸畀五百幾蚊等兩個鐘出報告之後可以返大陸

引用:
原帖由 lachlanyip 於 2021-9-12 05:09 PM 發表

啱啱問咗朋友佢叫我去私家醫生做核酸畀五百幾蚊等兩個鐘出報告之後可以返大陸
你趕住即走冇辦法啦,我反正夜晚先走,去做$80夠時間,我9樓啊鄰居😂

引用:
原帖由 team2005 於 2021-9-12 17:16 發表

你趕住即走冇辦法啦,我反正夜晚先走,去做$80夠時間,我9樓啊鄰居😂
費事要租多晚酒店

引用:
原帖由 lachlanyip 於 2021-9-12 05:16 PM 發表

費事要租多晚酒店
我聽日做完話你知要等幾耐

引用:
原帖由 lachlanyip 於 2021-9-12 04:04 PM 發表

有冇多永利做ge資訊呀?

引用:
原帖由 team2005 於 2021-9-12 18:41 發表

我聽日做完話你知要等幾耐
好, 謝謝師兄

請問喺澳門驗核酸係咪用回鄉証登記?

引用:
原帖由 li1091 於 2021-9-12 22:21 發表

有冇多永利做ge資訊呀?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]