• 瀏覽: 25,255
  • 回覆: 195
  • 追帖: 10
引用:
原帖由 team2005 於 2021-9-19 07:44 AM 發表

可以
大會安排的酒店是否平d?

熱賣及精選
引用:
原帖由 behappy1314 於 2021-9-19 10:48 AM 發表

大會安排的酒店是否平d?
到時佢會俾你自己選邊間,澳門隔離酒店得幾間,你上澳門旅遊局,再上官網check下價錢。

請問ching ,澳門酒店可以吸煙嗎? 

引用:
原帖由 kevin_2399 於 2021-9-19 05:39 PM 發表

請問ching ,澳門酒店可以吸煙嗎? 
煙酒都可以,港珠澳出境時免稅店阿姐會sell你煙酒

感謝你提供。另外我在網上看到隔離酒店,我想訂10月初的,但全部full booked.
咁到底可唔可以入左境先自選酒店呢?我怕冇book 酒店,叫我返香港就大獲

引用:
原帖由 kevin_2399 於 2021-9-19 09:48 PM 發表

感謝你提供。另外我在網上看到隔離酒店,我想訂10月初的,但全部full booked.
咁到底可唔可以入左境先自選酒店呢?我怕冇book 酒店,叫我返香港就大獲
入境時佢會問你有冇book定酒店,如果冇的話佢會根據當日各酒店房間提供情況俾你選,一定有房俾你,但唔一定有你心儀的酒店

引用:
原帖由 team2005 於 2021-9-19 10:08 PM 發表

入境時佢會問你有冇book定酒店,如果冇的話佢會根據當日各酒店房間提供情況俾你選,一定有房俾你,但唔一定有你心儀的酒店
完全明白,感謝ching回答

引用:
原帖由 chwowaw21 於 2021-9-15 15:03 發表

用自助機嗎?
直接用 酒店畀你張 報告直接講得出關

引用:
原帖由 team2005 於 2021-9-19 10:08 PM 發表

10月6號之前只剩金寶來

引用:
原帖由 電梯怪異才藝 於 2021-9-22 11:18 PM 發表

10月6號之前只剩金寶來
因為藍卡人士近日開始可以入境澳門,所以多咗呢批人搶房

國慶假期又到,小心人流多咗,攪到澳門有確疹個案,如果你用公司錢出差,小心有變數,到時攪到要14+14+7先開到工,背脊肯定俾人篤到穿,建議直接去你目的地隔離,天有不測之風雲呀!

澳門返珠海因突發情況,今日已收緊,留意新聞政策!

確實對即將呢幾日完成隔離的人影響好大,今日完成隔離的就好彩d,仲可以衝過關,聽日完成隔離準備返大陸嗰批就應該會比較灰,希望全民檢查結果冇事就會好快取消澳-珠14日,嚟緊10.1假期,應該會好快處理好

我聽日完成隔離,呢家完全唔知會點

引用:
原帖由 li1091 於 2021-9-27 02:51 PM 發表

我聽日完成隔離,呢家完全唔知會點
目前係睇到拎住24小時核酸報告可以入珠海
不過唔知會唔會分香港/澳門/大陸人

到時候報告一下結果, 呢度應該都想知你個情況

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]