• 瀏覽: 59,779
  • 回覆: 1,315
  • 追帖: 12
[Arsenal’s Daily] ~ the fxxk will go on, 重建由誰做起?

註:”The fxxx will go on” 係泛指阿仙奴面對的境況

1. 「The Fxxk will go on」~ 原曲:Celine Dion 「My heart will go on」

Every game on my screen
I tease you,  I  fuck you
That is how I hope stan get o

See now Spurs with us
Huge spaces between us
How we let the process go on?

Arte Ta, whoever you are
I believe that you should not go on
Hope for, we’ll kick you out the door
And you won’t here in my love
Arsenal can go on and on

Not just fucked up one time
Can last for a lifetime
And never let go 'til you're gone

Fuck up since we hired you
One true time we should not to
In Mikel, we are so moron.

Arte Ta, whoever you are
I believe that you should not go on (why can't you hell move on?)
Hope for, we’ll kick you out the door
And you won’t here in my love
Arsenal can go on and on

You're here, there's nothing I seek
And I know that the chaos go on
We'll stay in relegating stage
Until date that you fall off
Then Gunner will go on and on

https://youtu.be/3gK_2XdjOdY

2. 「不再慈悲 」~ 原曲: 王菲 「不再兒嬉」

心  為你在FA J過
和美麗分手 你講過 勝他更多
當天 哭過 死過 瘋過 沒結果
今天你要我受折磨

人未夠料 你卻想再學習曼城
願再玩 還道你想工廠降班
無英超

Hey!速速消失好嗎?
不再慈悲 不相信動人話
不要又來

說process   曾信process
你現在  完全是個笑話

https://www.youtube.com/watch?v=jMWwy2CcM2k

3. 「阿達仆街時」~ 原曲:夏韶聲 「結他低泣時」

唸起今年再續殺卡
重建的想法變了夢話
用一億四千幾百萬 排第尾

多麼不想西阿降班
在英超多開心快活吧
現今包尾咁折墮 實在全賴你

*Woo…… Trust the process似個笑話
尻吹齋噏的空氣
Woo…… 我也信過你似會掂吧
但實在想不到你
變了攻守都不對
我勸你快快告別
Non negotiable 是你

#如今歐冠盃 從此說別離
而家衰貼地 我想打柒你
無知的阿達 唔好再逗留
如果真降班 咪講沒天理

*##

https://youtu.be/L_H4SsrNFUY

4. 「合久必分」~ 原曲: 李克勤「合久必婚」

你大概未算學懂指導別人
才無原無故以致我們輸得咁金
但你未放手
全情換哂所有舊人
頸椎還硬過碌棍

又一場 皆因隊員夢遊?
錢不夠 已不再是藉口
求求下你即刻走 亦沒信心搵到教頭 願接任

為何未聽到 請聽下投訴
有很多位置還未修補
可給你的timing就到
並未求甚麼
頭一勝局想快開到

誰能及你糟 我也想知道
攻守嘅戰術仍未找到
可一試的plan B又冇
名望又不高
人家炒高你心中所好
除非講感情 否則休想咁易得到

又一場 皆因隊員夢遊?
錢不夠 已不再是藉口
求求下你即刻走 亦沒信心搵到教頭 願接任

為何未聽到 請聽下投訴
有很多位置還未修補
可給你的timing就到
並未求甚麼
頭一勝局想快開到

為何沒有分 你也應知道
現有的戰術從未討好
更衣室的聲勢又冇
場上更糟糕
而家射手榜一分都冇
如非有感情 成班fan屎現場不到

明白若然你要再冇乜普 明白若無法做到更好
你沒日遲早 來到

https://youtu.be/WdRdYQSi37Y

熱賣及精選

笑了

第2
title 直頭用 the fxxk will go on ?!  啦
反正黑撚達叔睇得明

No Kroenke , No Fxxk
應該由球迷做起!

請大家以後唔好叫暴徒,要改口叫佢地做「恐怖分子!」
引用:
原帖由 alexlcw2003 於 2021-9-1 12:10 PM 發表

應該由球迷做起!
從來都唔反對

引用:
原帖由 HingisForever 於 2021-9-1 12:09 PM 發表

第2
title 直頭用 the fxxk will go on ?!  啦
反正黑撚達叔睇得明
從善如流係這裡的風格

漏左 Park兄首作品。

入一個,借出幾個。

現時總結
前鋒
拿卡錫迪 羊 尼雞 巴路根
中場
史密夫 奧迪加特 細卡
比比 大沙卡 森比 湯馬士
賴奧斯
後衛
紐奴 泰亞尼 張伯斯 馬里
高拿仙納  賓韋治 浩定 富達
索拉斯

龍門
利奴 藍斯度?

阿仙奴忠實球迷
希望阿記係阿聯球場捧上聯賽錦標
引用:
原帖由 hyuuga 於 2021-9-1 12:27 PM 發表

入一個,借出幾個。
尋日仲有首係改李克勤嘅合久必婚

引用:
原帖由 Parkwood 於 2021-9-1 12:37 PM 發表

尋日仲有首係改李克勤嘅合久必婚
係喎,漏咗,已加返🙏

引用:
原帖由 hyuuga 於 2021-9-1 12:27 PM 發表

入一個,借出幾個。
漏左你至愛的李克勤,罪過罪過

引用:
原帖由 十九八 於 2021-9-1 12:29 PM 發表

現時總結
前鋒
拿卡錫迪 羊 尼雞 巴路根
中場
史密夫 奧迪加特 細卡
比比 大沙卡 森比 湯馬士
賴奧斯
後衛
紐奴 泰亞尼 張伯斯 馬里
高拿仙納  賓韋治 浩定 富達
索拉斯

龍門