• 瀏覽: 4,727
  • 回覆: 119
  • 追帖: 1
16叔收工步至春秧街,嘩。。。九十蚊一斤粗身生猛大蝦乸
心念動。。。回家撚返一味令人十得不吮手指的蝦!

附件

IMG-20210901-WA0009.jpg(164.61 KB)

2021-9-1 05:42 PM

IMG-20210901-WA0010.jpg(167.11 KB)

2021-9-1 05:45 PM

IMG-20210901-WA0011.jpg(256 KB)

2021-9-1 05:46 PM

IMG-20210901-WA0008.jpg(377.34 KB)

IMG-20210901-WA0002.jpg(308.72 KB)

熱賣及精選
又食蝦???!蝦屠殺!!!
啲蝦同你有仇

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2021-9-1 05:42 PM 發表

呢道菜式點煮?
椒鹽乎?

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2021-9-1 05:42 PM 發表

好正不過點解你咁早收工嘅

引用:
原帖由 dolcevitahk 於 2021-9-1 05:47 PM 發表

好正不過點解你咁早收工嘅
係寫字唔表做緊野。。。唔係寫字亦唔表唔做野

附件

IMG-20210901-WA0015.jpg(134.92 KB)

2021-9-1 06:01 PM

嘩 好多膏 掂呀16叔

引用:

蝦靚。。。廚師正

近期海蝦抵食

甘多膏

引用:
原帖由 減肥唔准減對波 於 2021-9-1 05:44 PM 發表

又食蝦???!蝦屠殺!!!
啲蝦同你有仇
到街市走一圈。。。最合時、最當造、就係最平!
白灼蝦食好厭左,就搞一個豉油皇乾煎蝦碌!

引用:
原帖由 減肥唔准減對波 於 2021-9-1 05:47 PM 發表

呢道菜式點煮?
椒鹽乎?
豉油皇乾煎蝦碌

引用:

真系好平

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2021-9-1 06:07 PM 發表

到街市走一圈。。。最合時、最當造、就係最平!
白灼蝦食好厭左,就搞一個豉油皇乾煎蝦碌!
豉油皇大蝦,我有時肚餓得濟會連殼食

引用:
原帖由 減肥唔准減對波 於 2021-9-1 06:21 PM 發表

豉油皇大蝦,我有時肚餓得濟會連殼食
16叔係煎蝦,唔係走油。所以蝦殼可能唔夠脆。。。

引用:
原帖由 matthewll 於 2021-9-1 06:02 PM 發表

嘩 好多膏 掂呀16叔
星星,休魚期之後,大把蝦食啊。。。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]