• 瀏覽: 472
  • 回覆: 4
[隱藏]


周嘉洛陳瀅「穿越」逛超市

TVB藝人周嘉洛近日在社交網發文透露拍攝古裝劇辛苦得來又覺得好開心,他表示:「聽講拍完《痞子殿下》,以後拍 唔會再覺得辛苦,但我拍完《痞子殿下》就覺得以後拍 唔會再咁幸福。OK,我承認我係誇張 ,但拍得好開心,係真係真 !」

有圖有真相,周嘉洛、陳瀅、JW及朱敏瀚四人,開心得一放Break有時間,就連古裝戲服都唔換,直接 住去行日式超市,與現代裝扮的行人與貨物形成強烈對比,更在店內郁身郁勢拍片,相當有趣又奇怪,令路過市民都為之驚訝。

https://hk.news.yahoo.com/周嘉洛陳瀅-穿越-逛超市-223000590.html

好多人不想再睇王浩信等男一,又話時時用四十路五十路男一,如果周嘉洛今次套劇收得,相信將會成為TVB今後重用男一,也是視帝大熱。

希望吳偉豪,丁子朗等年青一輩快啲上男一。



熱賣及精選
估唔到佢離開左愛回家之後都咁多朋友
相信佢黎緊幾年一定做到男一呀



引用:
原帖由 真的理想 於 2021-9-5 04:24 PM 發表

估唔到佢離開左愛回家之後都咁多朋友
相信佢黎緊幾年一定做到男一呀
人緣好是成功必要元素,做男一應該走唔甩



好L柒


[隱藏]
周嘉洛係咪就黎要做正劇男一啦?
幾好呀講真



[按此隱藏 Google 建議的相符內容]