• 瀏覽: 5,936
  • 回覆: 39
藍色同綠色兩種唔同feel!今年開始綠色成為潮流,所以我選綠色!

附件

WeChat Image_20210906103327.jpg(323.94 KB)

2021-9-6 10:33 AM

WeChat Image_20210906103327.jpg

精選汽車
引用:
原帖由 kaka3135134 於 2021-9-6 10:33 AM 發表

藍色同綠色兩種唔同feel!今年開始綠色成為潮流,所以我選綠色!
師兄又入手, 呢隻我都想要, 灰,藍,綠都靚

引用:
原帖由 mucru 於 2021-9-6 04:35 PM 發表

師兄又入手, 呢隻我都想要, 灰,藍,綠都靚
呢隻推出時就開始排綠色,都等了兩三個月。。綠色是唯一一支錶冠帶玫瑰金點綴,個人感覺略勝一籌!

15500同diver都幾正,但圖3款真係太大太復雜,感覺out out 地

引用:
原帖由 feifeiyu 於 2021-9-6 08:17 PM 發表

15500同diver都幾正,但圖3款真係太大太復雜,感覺out out 地
15500  係極難入手系列,ROO 新的可能應該易少少

引用:
原帖由 mucru 於 2021-9-5 07:50 PM 發表

我試過froster gold,  超級有份量,但limited ,無可能入到手, openwork 亦係我想入手
全部都唔敢諗🥲

引用:
原帖由 mucru 於 2021-9-7 11:33 AM 發表

似乎比上年更難了??

引用:
原帖由 mucru 於 2021-9-7 11:33 AM 發表

Ching! 請問可否講解15500怎樣難入手?是否需要很多消費呢?

引用:
原帖由 777Andrew777 於 2021-9-14 07:09 PM 發表

Ching! 請問可否講解15500怎樣難入手?是否需要很多消費呢?
師兄之前有無係BT 入手過AP 手錶?

引用:
原帖由 mucru 於 2021-9-14 08:14 PM 發表

師兄之前有無係BT 入手過AP 手錶?
Mucru Ching! 我只試過在AD入手,未試過在BT.但知道AP 只會在港有BT 所以想了解多些。謝謝給予一些保貴意見🙏🏻

引用:
原帖由 777Andrew777 於 2021-9-14 08:18 PM 發表

Mucru Ching! 我只試過在AD入手,未試過在BT.但知道AP 只會在港有BT 所以想了解多些。謝謝給予一些保貴意見🙏🏻
最好快d 同BT 做朋友, 要有足夠消費先諗15500ST

引用:
原帖由 mucru 於 2021-9-14 08:21 PM 發表

最好快d 同BT 做朋友, 要有足夠消費先諗15500ST
收到,謝謝ching。看看呢期運氣😅

引用:
原帖由 777Andrew777 於 2021-9-14 08:24 PM 發表

收到,謝謝ching。看看呢期運氣😅
仲有,今年AP 產量已經少左好多, 小弟都排緊

引用:
原帖由 mucru 於 2021-9-14 08:27 PM 發表

仲有,今年AP 產量已經少左好多, 小弟都排緊
其實今年R, AP & PP 感覺少咗貨,多少都是疫情再加品牌策略。所以炒價不斷新高🤦🏼‍♂️

引用:
原帖由 777Andrew777 於 2021-9-14 20:33 發表

其實今年R, AP & PP 感覺少咗貨,多少都是疫情再加品牌策略。所以炒價不斷新高🤦🏼‍♂️
又係,AP同Pp難買咗好多。Rolex比較簡單,只要比炒價3數日大機有貨。
其實有時唔明點解多人追AP,
Ap 以外,有好多好錶。
好在我唔會玩單一品牌。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]