• 瀏覽: 4,145
  • 回覆: 67
新鮮滾熱辣,今日岩岩喺警總攞到A、B牌,因為我完全0經驗+比較後生,想問會唔會有公司請?同埋做咩類型保安比較適合初入行嘅新仔?希望各位師兄指教一下

熱賣及精選
引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-9-6 06:42 PM 發表

新鮮滾熱辣,今日岩岩喺警總攞到A、B牌,因為我完全0經驗+比較後生,想問會唔會有公司請?同埋做咩類型保安比較適合初入行嘅新仔?希望各位師兄指教一下
Me too

29歲,你想做邊類形嘅保安都會爭住請啦,工作經驗可以不理。
個人建議做豪宅 (有人情味,新年利是豐厚)
或做酒店 (多D嘢學)
商場,商廈,機場,嘥左你。

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-9-6 06:42 PM 發表

你住邊區?我公司請人(沙田區)

引用:
原帖由 Christywong18 於 2021-9-6 08:15 PM 發表

Me too
師兄有冇搵到工?

引用:
原帖由 winwin100 於 2021-9-6 08:40 PM 發表

29歲,你想做邊類形嘅保安都會爭住請啦,工作經驗可以不理。
個人建議做豪宅 (有人情味,新年利是豐厚)
或做酒店 (多D嘢學)
商場,商廈,機場,嘥左你。
連機場都冇嘢學??

有咩好介紹

引用:
原帖由 沙田代表 於 2021-9-6 09:28 PM 發表

你住邊區?我公司請人(沙田區)
在沙田區返工嗎?

引用:

保安行業大量欠缺人手

機場要先打2針,仲要7日檢測一次,已走好多人。

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-9-6 09:39 PM 發表

在沙田區返工嗎?
yes 可當面傾幾句 有興趣先正式見工

引用:
原帖由 winwin100 於 2021-9-6 09:44 PM 發表

機場要先打2針,仲要7日檢測一次,已走好多人。
打那兩針把撚仲要7日檢測一次

引用:
原帖由 沙田代表 於 2021-9-6 10:07 PM 發表

yes 可當面傾幾句 有興趣先正式見工
沙田太遠呀!因為我住港島,我只係以為你間公司喺沙田,不過我都想問係做住宅定商廈?因為我對沙田都算熟悉,如果真係冇嘢做我都唔介意去

引用:
原帖由 山上喜歡了考試 於 2021-9-6 09:42 PM 發表

保安行業大量欠缺人手
係咪工作好辛苦?所以好多人都頂唔順

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-9-6 10:25 PM 發表

沙田太遠呀!因為我住港島,我只係以為你間公司喺沙田,不過我都想問係做住宅定商廈?因為我對沙田都算熟悉,如果真係冇嘢做我都唔介意去
港島區太遠 請你都唔好做啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]