• 瀏覽: 20,367
  • 回覆: 131
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 山中小留言 於 2021-9-9 03:15 PM 發表

嗮氣啦,佢比你通,唔打針都可以通,唔比你通,100%都冇用。誰大誰惡誰正確。
你又講得啱,  澳門當初通關都無打疫苗啦.
而家都唔係100% 澳門居民打左疫苗.

熱賣及精選
引用:
原帖由 Lamborghini-SV 於 2021-9-9 09:01 PM 發表

好明顯要啦, 不過咁多野要等9.15實行來港易睇澳門同深圳有無反應
Thx

引用:
原帖由 羅玩魚男友 於 2021-9-9 03:12 PM 發表

好似好岩咁WO
原來一個國家唔應該正常通關
明白了 國安
想愛國不容易,官逼民反

引用:
原帖由 220 於 2021-9-9 01:16 PM 發表

香港人無資格同澳門比,疫情來時香港第一時間封關,醫護集體罷工,事後又無懲罰,安心出行又攪唔掂,做d唔做d,抗疫不力也無任何官員問責,打疫苗又抹黑疫苗,出疫苗初期又有政府專家不是鼓勵打疫苗反而阻止打疫苗。
死7婆得責任

引用:
原帖由 粉紅炸彈㊣ 於 2021-9-8 05:13 PM 發表

70%係早排林鄭講o既, 但係成篇野係 深圳口岸官o既方公眾號發佈出o黎。

呢個都係內地部門o既公眾號, 唔可以亂發佈內容。
而且睇埋份野個標題都幾耐人尋味, 而且有D key point 仲bold埋。

大家可以用唔同角度去睇, 不過我就見到係深圳口岸發佈出來先拎出黎講。起碼出處唔係其他商業公眾號
深圳只係當新聞咁發佈啫。回乜嘢應?

引用:
原帖由 鬼屋加加速神童 於 2021-9-8 10:34 PM 發表

香港無健康碼,港人入內地係追蹤唔到0號染疫人員,所以入內地都要隔離21日,林鄭心知肚明,但就係唔推行健康碼。
都話咗林鄭係深黃。睇佢對鬼鼠眼就知。

引用:
原帖由 au12300au 於 2021-9-9 11:51 AM 發表

何止騙?
直頭搞死香港才開心
無錯, 呢個先至係佢最終嘅目的。

香港係太多括免隔離,香港市民都唔唔知,係要爆出黎先知

開發前海就識揾香港,通関就免談。深圳系反骨仔

引用:
原帖由 樹上深情的羊 於 2021-9-10 08:03 PM 發表

開發前海就識揾香港,通関就免談。深圳系反骨仔
成日叫港人去大亞灣發展, 都唔通關, 去鬼咩.

引用:
原帖由 鬼屋加加速神童 於 2021-9-9 08:39 PM 發表

有冇人知內地人憑“來港易”到港後,從香港去澳門是否需要隔離?再從澳門返珠海是否可免隔離?
一定要啦
不過澳門過珠海就唔駛

9月15日正式公告

引用:
原帖由 butbutbutbut 於 2021-9-11 02:46 PM 發表

9月15日正式公告
公告什麼?

日日幻想中共謀財共富欺壓迫害。都不如道通來做乜。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]