• 瀏覽: 18,986
  • 回覆: 132
  • 追帖: 2
琴日下午O係深圳口岸官方公眾號發佈見到,
算唔算半官方回應林師奶星期一同深圳市委書記提出o既訢求??

附件

SZ001.jpg(43.34 KB)

2021-9-8 10:33 AM

SZ002.jpg(54.38 KB)

2021-9-8 10:33 AM

熱賣及精選
70%?意思通關冇期咯!

引用:
原帖由 panrrmarco 於 2021-9-8 10:58 AM 發表

10月底可以70%了

永不止蝕,坐船常客
引用:
原帖由 au12300au 於 2021-9-8 11:36 AM 發表

10月底可以70%了
呢幾日個打第一針人數係13000左右同而家係64%
第一針起碼要到475萬+先達到70% 先知到第二針幾時可以70%
按照呢個跌幅年底都唔知得唔得

引用:
原帖由 Lamborghini-SV 於 2021-9-8 12:07 PM 發表

呢幾日個打第一針人數係13000左右同而家係64%
第一針起碼要到475萬+先達到70% 先知到第二針幾時可以70%
按照呢個跌幅年底都唔知得唔得
因為為抽獎打左第一針的人
來緊下半個月一定要打第二針所以....

永不止蝕,坐船常客
引用:
原帖由 au12300au 於 2021-9-8 12:23 PM 發表

因為為抽獎打左第一針的人
來緊下半個月一定要打第二針所以....
我知, 但問題係而家打第一針既人先得13000左右唔知幾時先有70%

引用:
原帖由 Lamborghini-SV 於 2021-9-8 12:25 PM 發表

我知, 但問題係而家打第一針既人先得13000左右唔知幾時先有70%
又係
剩下個哋可能真係唔想打

永不止蝕,坐船常客
除非全香港人都用大內地個健康嗎,如果唔係通關冇得傾,通關係雙向,唔係話想去嗰啲人就自願裝,通關嘅意思即係內地人都可以免檢嚟香港,香港人日常生活唔用健康媽其實係通唔到.

引用:
原帖由 粉紅炸彈㊣ 於 2021-9-8 10:33 AM 發表

琴日下午O係深圳口岸官方公眾號發佈見到,
算唔算半官方回應林師奶星期一同深圳市委書記提出o既訢求??
你打足70%關大陸乜事?你打完70%後有病的人返大陸唔會傳染其他人嗎?

引用:
原帖由 負資產BBQ1 於 2021-9-8 01:26 PM 發表

你打足70%關大陸乜事?你打完70%後有病的人返大陸唔會傳染其他人嗎?
呢份野係深圳口岸官方公告出o黎架
你話關邊個事啦

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 panrrmarco 於 2021-9-8 10:58 AM 發表

澳門都無7成啦 咪又係照通 有埋本地個案添
根本主要問題係健康碼
佢果啲係語言藝術 佢明知香港好難做到7成
別有用心 7成係想同其他地方互認免隔嚟香港外地人

引用:
原帖由 用回鄉咭去台灣 於 2021-9-8 12:57 PM 發表

除非全香港人都用大內地個健康嗎,如果唔係通關冇得傾,通關係雙向,唔係話想去嗰啲人就自願裝,通關嘅意思即係內地人都可以免檢嚟香港,香港人日常生活唔用健康媽其實係通唔到.
冇錯,好多人仲唔明,以為自願登記就得,健康碼本身係有效追蹤系統,由得你揀用唔用就冇咗個作用

引用:
原帖由 粉紅炸彈㊣ 於 2021-9-8 01:29 PM 發表

呢份野係深圳口岸官方公告出o黎架
你話關邊個事啦
係就係官方發布,但70%接種率係林鄭自己講

引用:
原帖由 古樂 於 2021-9-8 02:43 PM 發表

冇錯,好多人仲唔明,以為自願登記就得,健康碼本身係有效追蹤系統,由得你揀用唔用就冇咗個作用
咁咪就係囉師兄,如果咁簡單想去就自願裝就唔使等到今時今日都未通關啦.

主題標籤 #深圳
提示:支持鍵盤翻頁左 右