• 瀏覽: 20,316
  • 回覆: 131
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 花膠公子88 於 2021-9-9 11:43 AM 發表

你有21天時間?吳使做?隔離31天那處理事情要多少天?
怕無左份工咪就唔好番囉,無人逼你架喔

熱賣及精選
引用:
原帖由 蝴蝶陣營 於 2021-9-9 02:17 PM 發表

怕無左份工咪就唔好番囉,無人逼你架喔
好似好岩咁WO
原來一個國家唔應該正常通關
明白了 國安

引用:
原帖由 粉紅炸彈㊣ 於 2021-9-8 10:33 AM 發表

琴日下午O係深圳口岸官方公眾號發佈見到,
算唔算半官方回應林師奶星期一同深圳市委書記提出o既訢求??
嗮氣啦,佢比你通,唔打針都可以通,唔比你通,100%都冇用。誰大誰惡誰正確。

可能香港地理位置,有些特別。半人半鬼。 但又要跟老細步伐,不能與病毒相存。 生就痛苦,又不可以安樂死。

大家一齊受啦!體質好就遲死,體質不好就快死。

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 山中遠方的牛 於 2021-9-9 03:56 PM 發表

我係大陸都唔撚開關啦,點撚知有冇黃人上嚟播毒呀!劃公仔唔洗劃出腸,依家擺明係信你哋唔過!呢兩年仲睇唔到香港d黃人係點咩!

引用:
原帖由 panrrmarco 於 2021-9-8 10:58 AM 發表

70%?意思通關冇期咯!
到70%又話80%這都好信

引用:
原帖由 一世窮L 於 2021-9-9 13:31 發表

照你咁講,如果大陸一直係咁負面思維,個關成世唔使開啦。。
只係香港對大陸負面思維姐

引用:
原帖由 220 於 2021-9-9 05:28 PM 發表

只係香港對大陸負面思維姐
我乜思維都冇,我只係想返上去免檢免坐疫監就係咁啫 ,而家都唔知邊個累邊個。。

引用:
原帖由 一世窮L 於 2021-9-9 17:32 發表

我乜思維都冇,我只係想返上去免檢免坐疫監就係咁啫 ,而家都唔知邊個累邊個。。
係大香港主義累死香港。
你有你想返上去,大香港主義的人唔想返上去同中國人過來香港姐。

引用:
原帖由 220 於 2021-9-9 06:04 PM 發表

係大香港主義累死香港。
你有你想返上去,大香港主義的人唔想返上去同中國人過來香港姐。
承如其他師兄話齋,如果大陸要控制人口上落 ,某些唔想上面嘅人落到嚟香港,唔通又到佢哋有大香港主義嘅人話事?

無懲罰措施啲人唔願打針

有冇人知內地人憑“來港易”到港後,從香港去澳門是否需要隔離?再從澳門返珠海是否可免隔離?

引用:
原帖由 鬼屋加加速神童 於 2021-9-9 08:39 PM 發表

有冇人知內地人憑“來港易”到港後,從香港去澳門是否需要隔離?再從澳門返珠海是否可免隔離?
好明顯要啦, 不過咁多野要等9.15實行來港易睇澳門同深圳有無反應

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]