• 瀏覽: 21,843
  • 回覆: 8
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 itemwah2 於 2021-9-9 02:05 AM 發表

無敵的氣蓋仍存在
影片
近20年最強9號仔👍

熱賣及精選
引用:
原帖由 terrywong25 於 2021-9-9 10:22 PM 發表

朗拿度全盛時期真係無幾多人捉到佢衫尾,真心勁。
唔好講全盛期,上次表演賽,佢已經變咗肥佬,但落到場一樣可以每腳好波,雖然跑唔到,但D傳送靚到絕

引用:
原帖由 Fxyellowobject 於 2021-9-9 09:50 PM 發表

當年只要掹到佢衫尾,已經係世界級守衛
最重要係,佢在隊中,係唔會俾到壓力隊友,只會俾到信心隊友,永遠唔扮大牌,大家打成一片

引用:
原帖由 頌當涯角 於 2021-9-9 01:20 PM 發表

佢隊友
細哨
李華度
???
細哨好勁,但可惜爛玩

李三腳係勁,但太會演戲,影響人們對佢印象

引用:
原帖由 肥仔3000 於 2021-9-9 11:55 AM 發表

c7d插花雖然都好好睇(成功扭到人既時候),可惜果陣時可能仲未夠成熟,選擇成日做錯,又扭死波。我自己個人比較鍾意大哨,3下插花推左邊窄位射波,無人能擋,仲有單刀扭過龍門射空門
完全冇得俾啦,大哨禁區內外把握力無出其右

引用:
原帖由 bbs16894168 於 2021-9-10 12:34 AM 發表

比利欠高速,巴迪高,奇連士文腳下功夫欠幼細,但頭球的接觸點較好,雲巴士頓欠少少衝刺力,但各方面很平均,所以後衞只有出收山腳對待,情況和大哨一樣。
我70後,但始終唔係比利年代球迷,不敢評價比利

我覺得奇連士文比較善於執死雞

巴迪高都係30來數一數二前鋒,無奈成就受限於費倫天拿,如果佢當打之年肯轉會他投,成就會遠遠超過現在

引用:
原帖由 波夢傳奇 於 2021-9-10 02:26 AM 發表

嗱!正板朗拿度踢波就真係瀟灑 C貨果D花拳繡腿攞出泥吹 都唔知你幼稚定面皮厚
最好笑係佢阿朗粉日日喺度神聖化佢,同美斯粉鬥生鬥死都唔夠,仲要黎越級挑戰大哨地位,真係人唔笑狗都吠

引用:
原帖由 世足皇(C羅5次) 於 2021-9-10 05:48 PM 發表

0次歐聯的球員 哈哈
為咗阿朗你地都去得幾盡,不停被禁言同鎖ac,不停換分身同開新ac, 真係佩服👍

我唔係足球版常客,唔係巴塞美斯迷,所以唔洗回覆我

引用:
原帖由 nklj1 於 2021-9-10 05:04 PM 發表

他不應去國米
冇辦法,當時巴塞唔肯加薪

除咗美斯,有幾多個外援可以喺巴塞玩到咁多年,老馬唔得,細哨唔得,李三腳都唔得

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]