• 瀏覽: 22,372
  • 回覆: 11
+2
引用:
原帖由 Votenoteking 於 2021-9-9 09:56 AM 發表

比利/告魯夫比佢更全面

引用:
原帖由 Votenoteking 於 2021-9-9 09:56 AM 發表

比利/告魯夫比佢更全面
比利可以是,但告魯夫過人較拖泥帶水,射門觸角應朗拿度較好。

引用:
原帖由 Votenoteking 於 2021-9-9 03:24 PM 發表

其實,我覺得李維連奴也比朗那度勁。佢射入秘魯果個罸球。真係勁準,而隊友配合蹲下。之後再也少見。
李維連奴定點罰球就算比利在隊中也是由他主射,朗拿度是作為中鋒是可以憑速度及技術過關斬將邊走邊射,兩者並不一樣,其全面性只有雲巴士頓可以匹敵。

引用:
原帖由 Votenoteking 於 2021-9-9 06:28 PM 發表

哨牙仔成日踢假波。巴西對法國世界盃決賽,簡直不知所謂😡
總統下令,莫敢不從。你忘記94年世界盃美國對哥倫比亞,哥後衞埃斯科巴的烏龍球意外出局,回國不久便被鎗剎,當賭盤太大便身不任己了。

引用:
原帖由 Votenoteking 於 2021-9-9 10:39 PM 發表

咁邊度系無敵的前鋒,演員咋
你試下演好足球技術睇下?現在是討論技術?跟打假波什麼事?莫非此版友插c朗未夠班是你偶像?

引用:
原帖由 Votenoteking 於 2021-9-9 11:00 PM 發表

佢都因為背後原因,遊玩球場,邊會睇到技術呢?由於現代足球,體能須求也是一個好技術球員必需的。所以我想出要方面能力,加上對足球運動熱誠,才能發揮出好技術的前鋒。踢得假波多,球技只有退步。
沒有好技術能打假波嗎?也不用買通啦!他已是較少假,否則怎會咁多嚴重受傷吖。唔見踢梅西c朗?

引用:
原帖由 Votenoteking 於 2021-9-9 10:39 PM 發表

咁邊度系無敵的前鋒,演員咋
你認為他技術不好,便列舉那位好啦!好在那?不要離題帶風向。

引用:
原帖由 longgun67 於 2021-9-9 11:00 PM 發表
佢喺巴塞已証明了
當年後衛包括J辛、尼斯達、森美爾、馬特拉斯、希亞路都要多一個人幫先守到下
其他後衛目標只有一個,就係要踢斷佢隻左腳

引用:
原帖由 英國短毛 於 2021-9-9 11:05 PM 發表

完全冇得俾啦,大哨禁區內外把握力無出其右
100%贊同

引用:
原帖由 longgun67 於 2021-9-9 11:03 PM 發表
當今同佢齊名都無乜邊個
比利、巴迪高、奇連士文、雲巴算唔算同佢同級?
比利欠高速,巴迪高,奇連士文腳下功夫欠幼細,但頭球的接觸點較好,雲巴士頓欠少少衝刺力,但各方面很平均,所以後衞只有出收山腳對待,情況和大哨一樣。

引用:
原帖由 Votenoteking 於 2021-9-10 12:33 AM 發表

1. 你要理解甚麽系天下無敵的前鋒?我的答案系有足球熱誠,有速度,好腳 法 …. 等等多種技能足球前鋒,而不是好似C朗拿度系咁插花,畢而不實戲法。
2. 打假波都會殺錯良民,演戲要交功課。
3. 重心演員。
我希望不會在此發表假足球的言論而影響到閣下!
如有得罪,多多包涵,就此別過!🙏
有賭就有假,假中亦有真,庒家偶然也開真,李惠堂時也有打假波啦!講呢D。

引用:
原帖由 Votenoteking 於 2021-9-10 12:33 AM 發表

1. 你要理解甚麽系天下無敵的前鋒?我的答案系有足球熱誠,有速度,好腳 法 …. 等等多種技能足球前鋒,而不是好似C朗拿度系咁插花,畢而不實戲法。
2. 打假波都會殺錯良民,演戲要交功課。
3. 重心演員。
我希望不會在此發表假足球的言論而影響到閣下!
如有得罪,多多包涵,就此別過!🙏
你這些要求去麥花臣啦,那裡人多勢眾便得!技術要求很低,職業球員不向錢看儍的嗎?這帖是評論技術,並非心態。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]