• 瀏覽: 22,065
  • 回覆: 165
  • 追帖: 2
肥 朗 ko C 朗 

熱賣及精選
堪稱球壇有大哨,武壇有李小龍,歌壇有張國榮,影壇有周星馳,全部馳名中外全球

引用:
原帖由 messissem 於 2021-9-9 07:34 PM 發表

朗拿度全盛時最強  絕對冇爭議
仲要係行內公認,唔洗球迷公認,行內人公認先有說服力嘅

引用:
原帖由 seasonkd 於 2021-9-9 06:55 PM 發表

阿祖技術都係頂級,好似伊巴咁,你唔會話佢係柱躉。
呂布都曾經講過只服大哨1個。

佢嘅假身同埋假腳超越C朗拿度何止萬倍!

引用:
原帖由 你假誠 於 2021-9-9 11:51 AM 發表

記得某屆歐聯好似系四強。佢有傷。皇馬傳話唔出佢。個賠率即刻有大變動。你話佢勁唔勁。
如果唔係咁,贏波都無錢賺

引用:
原帖由 沉睡白滑的留言 於 2021-9-9 07:47 PM 發表

公認係罰球浪射王,史上從來未有一個入球率咁低嘅人會厚面皮到霸住啲罰球射,簡直係龍門最好嘅朋友!
罰球霸王

霸住灑d pk 和人牆來射。

c貨拿度 帕加尼同恆馳比

我要向朗拿度致敬🙋‍♂️

引用:
原帖由 英國短毛 於 2021-9-9 08:44 AM 發表

近20年最強9號仔👍
當年只要掹到佢衫尾,已經係世界級守衛

引用:
原帖由 deechai 於 2021-9-9 04:50 PM 發表

佢D插花真係好勁....
過你時, 巧你死腳又係一絕....
有速度, 有腳法, 射術精湛, 仲要有身型.....

宜家發左福 , 都仍然覺得佢好勁....
佢講明比你知推你左邊, 你都唔會難到佢

引用:
原帖由 Watergor 於 2021-9-9 01:51 PM 發表

絕對係👍🏼
朗拿度一個假身一個插花,一個快速推進射入
C朗一個假身跌低,一個插花唔見咗個波,一個快速推進可惜人前波後
始終係C貨 不能要求太多

引用:
原帖由 Votenoteking 於 2021-9-9 06:28 PM 發表

哨牙仔成日踢假波。巴西對法國世界盃決賽,簡直不知所謂😡
總統下令,莫敢不從。你忘記94年世界盃美國對哥倫比亞,哥後衞埃斯科巴的烏龍球意外出局,回國不久便被鎗剎,當賭盤太大便身不任己了。

引用:
原帖由 Votenoteking 於 2021-9-9 06:28 PM 發表

哨牙仔成日踢假波。巴西對法國世界盃決賽,簡直不知所謂😡
假波同好波係兩個議題嚟嘅,呢個P0係討論緊佢好波到咩程度。

引用:
原帖由 takkimok 於 2021-9-9 10:16 PM 發表

假波同好波係兩個議題嚟嘅,呢個P0係討論緊佢好波到咩程度。
朗拿度全盛時期真係無幾多人捉到佢衫尾,真心勁。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]