• 瀏覽: 22,067
  • 回覆: 165
  • 追帖: 2
絕對天下無敵

熱賣及精選
引用:
原帖由 肥仔3000 於 2021-9-9 11:55 AM 發表

c7d插花雖然都好好睇(成功扭到人既時候),可惜果陣時可能仲未夠成熟,選擇成日做錯,又扭死波。我自己個人比較鍾意大哨,3下插花推左邊窄位射波,無人能擋,仲有單刀扭過龍門射空門
吊,唔講咁遠,近10年佢邊次摟到過人?
我只見佢原地插,然後甩波或自己踩波車仆街

引用:
原帖由 沉睡白滑的留言 於 2021-9-9 07:47 PM 發表

公認係罰球浪射王,史上從來未有一個入球率咁低嘅人會厚面皮到霸住啲罰球射,簡直係龍門最好嘅朋友!
以後足球game會因丙朗多一項數據,厚面皮:99

引用:
原帖由 terrywong25 於 2021-9-9 10:22 PM 發表

朗拿度全盛時期真係無幾多人捉到佢衫尾,真心勁。
唔好講全盛期,上次表演賽,佢已經變咗肥佬,但落到場一樣可以每腳好波,雖然跑唔到,但D傳送靚到絕

引用:
原帖由 bbs16894168 於 2021-9-9 10:05 PM 發表

總統下令,莫敢不從。你忘記94年世界盃美國對哥倫比亞,哥後衞埃斯科巴的烏龍球意外出局,回國不久便被鎗剎,當賭盤太大便身不任己了。
咁邊度系無敵的前鋒,演員咋

引用:
原帖由 takkimok 於 2021-9-9 10:16 PM 發表

假波同好波係兩個議題嚟嘅,呢個P0係討論緊佢好波到咩程度。
師兄覺得假波球員系無敵的前鋒咩,好足球技術的演員而矣。

引用:
原帖由 Fxyellowobject 於 2021-9-9 09:50 PM 發表

當年只要掹到佢衫尾,已經係世界級守衛
最重要係,佢在隊中,係唔會俾到壓力隊友,只會俾到信心隊友,永遠唔扮大牌,大家打成一片

引用:
原帖由 Votenoteking 於 2021-9-9 10:39 PM 發表

咁邊度系無敵的前鋒,演員咋
你試下演好足球技術睇下?現在是討論技術?跟打假波什麼事?莫非此版友插c朗未夠班是你偶像?

引用:
原帖由 bbs16894168 於 2021-9-9 10:44 PM 發表

你試下演好足球技術睇下?現在是討論技術?跟打假波什麼事?莫非此版友插c朗未夠班是你偶像?
佢都因為背後原因,遊玩球場,邊會睇到技術呢?由於現代足球,體能須求也是一個好技術球員必需的。所以我想出要方面能力,加上對足球運動熱誠,才能發揮出好技術的前鋒。踢得假波多,球技只有退步。

佢喺巴塞已証明了
當年後衛包括J辛、尼斯達、森美爾、馬特拉斯、希亞路都要多一個人幫先守到下
其他後衛目標只有一個,就係要踢斷佢隻左腳

當今同佢齊名都無乜邊個
比利、巴迪高、奇連士文、雲巴算唔算同佢同級?

引用:
原帖由 頌當涯角 於 2021-9-9 01:20 PM 發表

佢隊友
細哨
李華度
???
細哨好勁,但可惜爛玩

李三腳係勁,但太會演戲,影響人們對佢印象

引用:
原帖由 肥仔3000 於 2021-9-9 11:55 AM 發表

c7d插花雖然都好好睇(成功扭到人既時候),可惜果陣時可能仲未夠成熟,選擇成日做錯,又扭死波。我自己個人比較鍾意大哨,3下插花推左邊窄位射波,無人能擋,仲有單刀扭過龍門射空門
完全冇得俾啦,大哨禁區內外把握力無出其右

引用:
原帖由 Votenoteking 於 2021-9-9 10:40 PM 發表

師兄覺得假波球員系無敵的前鋒咩,好足球技術的演員而矣。
你咁樣講得罪好多雙C迷噃

引用:
原帖由 Votenoteking 於 2021-9-9 11:00 PM 發表

佢都因為背後原因,遊玩球場,邊會睇到技術呢?由於現代足球,體能須求也是一個好技術球員必需的。所以我想出要方面能力,加上對足球運動熱誠,才能發揮出好技術的前鋒。踢得假波多,球技只有退步。
沒有好技術能打假波嗎?也不用買通啦!他已是較少假,否則怎會咁多嚴重受傷吖。唔見踢梅西c朗?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]