• 瀏覽: 11,553
  • 回覆: 151
  • 追帖: 2
16叔又被秋天的口胃召喚。。。就來1/4隻燒乳豬喇
食腳。。。食力非凡!佢好野!

附件

IMG-20210909-WA0000.jpg(263.67 KB)

2021-9-9 12:49 PM

IMG-20210909-WA0004.jpg(202.42 KB)

2021-9-9 01:06 PM

IMG-20210909-WA0003.jpg(275.82 KB)

IMG-20210909-WA0002.jpg(269.12 KB)

IMG-20210909-WA0001.jpg(307.21 KB)

IMG-20210909-WA0005.jpg(247 KB)

2021-9-9 01:09 PM

熱賣及精選
首發

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2021-9-9 12:49 PM 發表

16叔又被秋天的口胃名喚。。。就來1/4隻燒乳豬喇
16叔嘅1/4即係4叔

引用:
原帖由 減肥唔准減對波 於 2021-9-9 12:50 PM 發表

首發
波波兄儲夠十次首發有一隻乳豬食

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2021-9-9 12:49 PM 發表

十六叔隻乳豬係靚啲

引用:
原帖由 強勁的🐴 於 2021-9-9 01:04 PM 發表

Hello強勁的
好主意
等我召喚16叔 @unclesixteen

16叔係咪起慢蓮出品?

唔錯喎

引用:
原帖由 減肥唔准減對波 於 2021-9-9 01:08 PM 發表

Hello強勁的
好主意
等我召喚16叔 @unclesixteen
搵16叔靠你請我食喇

正喎

耳珠正

引用:

食腳。。。食力非凡!佢好野!
1/4隻都幾多下,
已經等如其他所謂"BB豬全隻"

呢碟超足料呀, 一般酒家當半隻賣了

引用:
原帖由 強勁的🐴 於 2021-9-9 01:04 PM 發表

馬兄,你又飲咗幾多?
16叔,請你食豬唔係問題,你要見到16叔先係問題。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]