• 瀏覽: 4,405
  • 回覆: 37
  • 追帖: 1
上下兩集,驚為天人,我若回塘,無怨無悔,無敵肥良

熱賣及精選
中華英雄寫到成本龍珠咁
垃圾

垃圾中嘅垃圾,簡直浪費紙張,畫到九唔答八,想串馬Sir 又唔夠薑直寫,成本嘢唔知嗡乜,當年大渡俾佢跣得甘!

真係好似其他師兄咁講到咁差? 睇樓主嗰幾張圖好似幾勁喎

引用:
原帖由 至愛老輝2 於 2021-9-10 10:28 AM 發表

垃圾中嘅垃圾,簡直浪費紙張,畫到九唔答八,想串馬Sir 又唔夠薑直寫,成本嘢唔知嗡乜,當年大渡俾佢跣得甘!
但係以小弟所知,當年六連環入面,賣得最好唔係劍僑既108
係呢一套肥良中華
之後果本北斗聽聞成績都唔錯

蝕最甘果本係大渡老細既喜好作品

入面有啲故仔係建基於真實事情

睇啲角色名都明顯玩影射

但仲嚟呢套有咩吸引啊

引用:
原帖由 Kaiyipw 於 2021-9-10 07:10 PM 發表

係呢一套肥良中華

係咪有套畫李小龍

引用:
原帖由 Kaiyipw 於 10-9-2021 19:11 發表

入面有啲故仔係建基於真實事情
但佢剩係講人地吾講自己,自己滅門叛變當無野

引用:
原帖由 Kaiyipw 於 2021-9-10 07:10 PM 發表

係呢一套肥良中華

係咁點解唔繼續出?出咗幾多?好似係兩期上下吧。

聽講佢唔識畫公仔,聽講佢份人好狗西。

引用:
原帖由 streaming 於 2021-9-10 08:41 PM 發表

係咪有套畫李小龍
係啊,除左35蚊版,仲開左薄漫版
再之後再畫集
幾本都賣得麻麻

引用:
原帖由 top999 於 2021-9-10 09:07 PM 發表

但佢剩係講人地吾講自己,自己滅門叛變當無野
集結號算唔算講緊自己,呢本嗒真啲都幾過癮

引用:
原帖由 至愛老輝2 於 2021-9-10 10:00 PM 發表

係咁點解唔繼續出?出咗幾多?好似係兩期上下吧。
印大渡同肥良個合作有中華,北斗各兩期
之後就係集結號,呢幾本係賣得唔錯
之後大渡回禮出助理幫做海虎(35蚊果隻)
之後大渡都出左啲問題冇做到之後話出既其餘兩篇中華

引用:
原帖由 Kaiyipw 於 11-9-2021 00:15 發表

集結號算唔算講緊自己,呢本嗒真啲都幾過癮
E本冇睇啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]