• 瀏覽: 2,356
  • 回覆: 17
  • 追帖: 1
之前我無抽過Sony 同PlayStation的官抽.直至6月才開始抽.但已經沒有sony和PlayStation官抽.所以街抽蘇0等都吾中.今個月Sony突然有官抽我立刻登記了.第一次官抽就中左.
剛才12點半左右收到的短訊.然後登入短訊的網址付款.17號去銅鑼灣拿機.Yeah.好happy呀.

附件

Screenshot_20210910-141606_WhatsApp.jpg(58.15 KB)

2021-9-10 02:25 PM

熱賣及精選
我開售到依家次次抽都未中到,恭喜哂

引用:
原帖由 ting61 於 2021-9-10 02:25 PM 發表

之前我無抽過Sony 同PlayStation的官抽.直至6月才開始抽.但已經沒有sony和PlayStation官抽.所以街抽蘇0等都吾中.今個月Sony突然有官抽我立刻登記了.第一次官抽就中左.
剛才12點半左右收到的短訊.然後登入短訊的網址付款.17號去銅鑼灣拿機.Yeah.好happy呀.
於卜

我抽唔到

買佢個筆織袋拎,無記錯上次好似要俾$4

都幾重

係可以比現金定可以用EPS同埋消費券?因為我冇用信用卡一段時間,如果宜家申請我驚趕唔切攞黎攞主機,仲有你真好運,話唔埋買六合彩會中頭獎,因為我同其他都係到宜家都係抽唔中,到鋪頭有得訂又排隊排到飯都唔駛食所以都係訂唔到😭😭😭

大家都是同是天涯淪落人😭

引用:
原帖由 ting61 於 2021-9-10 02:25 PM 發表

恭喜哂🤩

禾操不到😭😭😭😭😭😭

引用:
原帖由 滋陰紅色菠菜 於 2021-9-13 01:38 AM 發表

係可以比現金定可以用EPS同埋消費券?因為我冇用信用卡一段時間,如果宜家申請我驚趕唔切攞黎攞主機,仲有你真好運,話唔埋買六合彩會中頭獎,因為我同其他都係到宜家都係抽唔中,到鋪頭有得訂又排隊排到飯都唔駛食所以都係訂唔到😭😭😭
只用信用卡.VISA, MASTER.消費券NO/EPS NO.
你可以用家人的卡.但你如果用家人的卡.拿機時要帶個張卡和卡主去一起拿.我抽時用左我自己和媽打名字去抽.
官抽有2個選擇.一個是一機一手掣.另一個是一機二手掣.
我個名落一個掣的。媽打名落二個掣的.媽打名的中左.我名的不中.
但比錢信用卡是我的.所以我要和媽打一起去拿機.

喎,唔該,咁我可以同細佬黎攞,攞佢張咭黎比錢

引用:
原帖由 cardreadermp3 於 2021-9-12 01:10 PM 發表

買佢個筆織袋拎,無記錯上次好似要俾$4

都幾重
咁貴?
上次係藍店攞免費

How much PS5 now ?

有2個.一個是一光碟版機一手掣$3980.另一個是一光碟版機二手掣+ NBA 2K22 Jumpstart Bundle$4528.

主題標籤 #ps5
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]