• 瀏覽: 19,072
  • 回覆: 65
引用:
原帖由 花膠公子88 於 2021-9-11 07:49 PM 發表

內地而家好多人扎寶馬啦,又唔貴。

熱賣及精選
日行幾百公里唔係一件間單嘅事

時速350公里,我都自愧不如,叻女

引用:
原帖由 十二月田猛臣 於 2021-9-11 09:47 PM 發表

350公里有幾遠,我一條友一日揸8XX幾都係咁
咪臭係,公路120km時速三小時便到

起大陸三百來公里算什么呀,有時為咗吃個小吃都可以來回兩百幾公里

引用:
原帖由 慕應雄z 於 2021-9-11 10:09 PM 發表

日行幾百公里唔係一件間單嘅事
香港細唧。

引用:
原帖由 estateman 於 2021-9-11 08:20 PM 發表

呢庭年紀如狼似虎
佢老公成日嘆乳交

引用:
原帖由 日日新聞 於 2021-9-10 05:38 PM 發表

9月30日,某飯店老闆張寧在個人社交賬號上晒出一條視訊,曝光了港星麥家琪(已改名為麥方喬)的近況。

畫面中,張寧與麥家琪以及一箇中年男人身處一輛行駛中的車內,司機不是別人,正是麥家琪。

麥家琪穿著白色蕾絲衫出鏡,一頭染過的頭髮隨意披散著,她的臉上戴了大大的墨鏡,打扮 ...
係大陸開車,一離開左大城市,
真係好舒服,上埋高速。根本就係一個字,爽。

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2021-9-11 09:30 PM 發表

大陸,阿豬阿狗有部車,又平有貴,養車成本低
家庭用車十幾二十萬一部,保險一年四千幾,停小區停車場300一個月,基本上沒咩難度。也有國産10萬內的車,等于90年代摩托車一樣,一個家庭一兩部好普遍。

引用:
原帖由 Chris.yukman 於 2021-9-11 10:11 PM 發表

時速350公里,我都自愧不如,叻女
人地話路程350公里呀

引用:
原帖由 十二月田猛臣 於 2021-9-11 09:47 PM 發表

350公里有幾遠,我一條友一日揸8XX幾都係咁
跑高速日行二千里是常事。

做咗媽咪不顧仔女,家庭,如果husband對你不中, 不要怪他

識野,有錢緊係內地嘆世界好,空氣環境都好啲,順德都好多好野食

引用:
原帖由 eman2021 於 2021-9-11 10:34 PM 發表

家庭用車十幾二十萬一部,保險一年四千幾,停小區停車場300一個月,基本上沒咩難度。也有國産10萬內的車,等于90年代摩托車一樣,一個家庭一兩部好普遍。
香港人10個8個冇車牌

9月30日?
而家幾月幾日?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]