• 瀏覽: 7,693
  • 回覆: 50
最新翡翠台下星期六節目表,八點半的新節目「杜麗莎的音樂沙龍」,原來係王祖藍的「手工藝」三年前為廣東廣播電視台製作的4K節目。

絕世上等藍絲最叻係乜:
重複洗版 瀨橫折曲 批鬥父母 無淫不歡 最愛偷窺 自大自卑 大話連篇 地鐵雨傘痴漢

近期又攬住法國當攬枕,法蘭西能否避過一劫
引用:
原帖由 保時 於 2021-9-11 06:58 PM 發表
唔明
「手工藝」,幾年前係獎門人牽頭下,以邵氏名義打本俾王祖藍打理,主力在內地市場,而家啲製作回流香港播映。

呢個情況,在黎瑞剛未搵獎門人前,主要同王晶合作,因而mytv super的點播劇內,有好多甚至連亞視也未播過王晶的陳年內地劇。

引用:
原帖由 woltif 於 2021-9-11 12:57 AM 發表
最新翡翠台下星期六節目表,八點半的新節目「杜麗莎的音樂沙龍」,原來係王祖藍的「手工藝」三年前為廣東廣播電視台製作的4K節目。
你係話呢個唔係普通既演唱會,而係  “王祖藍的「手工藝」三年前為廣東廣播電視台製作的4K節目”?

如果講到張學友咁犀利,曾志偉又咁有牙力,點解唔順個勢播張學友以前是但一個演唱會呀!咁咪輕鬆27點囉!

引用:
原帖由 woltif 於 2021-9-11 12:57 AM 發表
咁咪即係自肥?將自己有份做老闆嘅節目賣畀大台播?

引用:
原帖由 陳知英 於 2021-9-15 10:14 PM 發表

咁咪即係自肥?將自己有份做老闆嘅節目賣畀大台播?
手工藝係邵氏那邊打本,仲記唔記得前年套賀歲片「你咪理我愛你」?

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-9-15 10:03 PM 發表

你係話呢個唔係普通既演唱會,而係  “王祖藍的「手工藝」三年前為廣東廣播電視台製作的4K節目”?
正是!
杜麗莎同嘉賓訪談及唱歌

引用:
原帖由 woltif 於 2021-9-15 10:20 PM 發表

手工藝係邵氏那邊打本,仲記唔記得前年套賀歲片「你咪理我愛你」?
間公司佢同曾志偉都有股份, 賣個播映權畀tvb 即係自己都有著數啦

聽下乜嘢叫做真正唱歌👍🏼

好彩有林子祥

杜麗莎+嘉賓,全部實力歌手,超好聽。🤭會唔會又有D井底蛙跳出嚟話前輩「太賣弄技巧」「唱法太out」🤣🤣

引用:
原帖由 13CraigsPark 於 2021-9-18 09:03 PM 發表
杜麗莎+嘉賓,全部實力歌手,超好聽。🤭會唔會又有D井底蛙跳出嚟話前輩「太賣弄技巧」「唱法太out」🤣🤣
薑逃

引用:
原帖由 Duncan_Nadal 於 2021-9-18 08:51 PM 發表
聽下乜嘢叫做真正唱歌👍🏼
真係好正!  
🤭會唔會又有D乜Jer走出嚟話 姜先生唱歌更有感情,勁過有真實力嘅樂壇前輩。🤣🤣

引用:
原帖由 13CraigsPark 於 2021-9-18 09:09 PM 發表

真係好正!  
🤭會唔會又有D乜Jer走出嚟話 姜先生唱歌更有感情,勁過有真實力嘅樂壇前輩。🤣🤣
油頭粉面陰陽怪氣不可相提並論

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]