• 瀏覽: 84,870
  • 回覆: 288
  • 追帖: 14
瑜伽褲只係適合內地、台灣、日本、韓國…… 嘅美女著,人地樣靚身材正,著起上嚟好性感。香港宜家啲阿豬阿狗又學人著出街,一啲就個躉大,一啲就蘿柚個型唔靚,一啲就腿粗,睇見就想嘔,好心自量下,唔好亂咁著出街啦,真係攪到和牛擺喺面前都食唔落呀

附件

Screenshot_20210911_024945.jpg(185.09 KB)

2021-9-11 03:01 AM

Screenshot_20210911_061843.jpg(498.94 KB)

2021-9-11 06:20 AM

熱賣及精選
好過啲英美大媽㗎喇。

有D都曉用長Tshirt遮嚇個蘿。
不過有D又肥又矮好似小矮人咁著到。

露西

最慘就係有的肥婆都學人走去著, 呢的先係最攞命。

東施效顰

贏了經驗,沒有輸尊嚴
有d幾吸引

著出街?

夏天
汗臭
🤮

又真係多咗好多Lucy
同男人著貼身"現袋褲"
有異曲同工之妙

幾好呀

其實瑜伽褲唔係預人出街著假……?

讓情人離不開您..最好的方法..寵壞情人..
引用:
原帖由 非誠勿妖 於 2021-9-11 03:00 AM 發表

瑜伽褲只係適合內地、台灣、日本、韓國…… 嘅美女著,人地樣靚身材正,著起上嚟好性感。香港宜家啲阿豬阿狗又學人著出街,一啲就個躉大,一啲就蘿柚個型唔靚,一啲就腿粗,睇見就想嘔,好心自量下,唔好亂咁著出街啦,真係攪到和牛擺喺面前都食唔落呀

唔好亂咁望人個等!咪唔影響你嘅食慾囉!你係都要望人哋嘅落駝指同個等,有乜辦法呢?

睇得耐好易扯旗。

引用:
原帖由 lovebin13 於 2021-9-11 04:13 AM 發表

著出街?
下?!你唔留意到周街都係嘅咩?!

提示:支持鍵盤翻頁左 右